maanantai 21. syyskuuta 2009

Kuvaterapiaa.

Aina välillä iskee into tehdä kotona muutoksia. Se on hankalaa jos edellisetkin muutokset ovat hieman kesken. Ei pitäisi katsella inspiroivia kuvia niin ei tule tuota intoa.

Vihreä seinä olisi kiva. Mutta sellainen on jo tytön huoneessa. Se pääsisi paremmin oikeuksiinsa, jos siihen saisi tauluja. Maalauksia ja muuta seinille laitettavaa rompetta on paljon, mutta ne pitäisi saada seinille. Jos vaikka ottaisi sen projektiksi?

Oih. Vihreä seinä. Ja oranssi. Ja tiiliseinä!!! Saanko muuttaa tuonne?

Ihana pieni työpiste. Ja ihana pinkki (<- rakastan) Panton tuoli. Tuollainen tuoli on minulla oranssina miniatyyrikoossa. Nukkekotiin. Joka sekin on kesken ja paketissa vaatehuoneen perällä. Siinä olisi toinen keskeneräinen projekti...

Kankaitakin tulisi käytettyä enemmän jos ne olisi kaikki näin herkusti esillä. Siitä tulikin mieleen että kiireellisin projekti on vaunun lämpöpussin tuunaaminen loppuun jotta sen saa käyttöön ennen paukkupakkasia. Se ajaa kai kaiken ohi...

Ja to-do-listassa lukee myös: pyykit, roskat, laskut, säilö omenat&sienet, laita ne romut huutoon ja varaa aika kampaajalle. Siinäpä sitä. Ihan ensin pitäisi käydä pankissa.

Kaikki kuvat Apartment Therapy.

PS. Huutoon on menossa Xbox360 ratti ja tanssimatto+peli. Ei ketään kiinnostaisi? Ja pari vuotta käytössä ollut hopeanvärinen 20" tv, joka joutuu evakkoon taulu-tv:n tieltä.

5 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Uh, ei nyt tämmöisiä ihanuuskuvia kun muutenkin hirmu sisustusinto ja muutakin kiirettä ja tekemistä ois! x)

Riikka kirjoitti...

Voi kuinka to-do lista kuulostaakin niin tutulta :D Ihania kuvia! Eniten tykästyin työpisteeseen.

Laurana kirjoitti...

Oi mitä inspiraatiokuvia! Mullakin ois hirmu sisustusinto päällä (tai no, jatkuvastihan se on), pitäis keksiä jotain piristystä kotiin pikkurahalla... Varsinkin kivoja tauluja haluaisin löytää jostain seiniä elävöittämään.

Nuo pari ekaa kuvaa tuntuivat heti tosi kotoisilta, kun meiltäkin löytyy vaaleat lattiat ja seinistä mm. vihreää ja oranssia. Siihen ne yhtäläisyydet valitettavasti taitavatkin loppua :P

ninarsku kirjoitti...

Ihania kuvia ja ideoita, apuava mäkin tahdon. No, se hyvä puoli on kun on remontti kokoajan kesken, että voi tehdä muutoksia vielä paljon paljon paljon ennenkun on valmista. Mikähän muuten siinä on, ettei meinaa saada varattua aikaa kampaajalle, mä en ainakaan sitten millään... En ikinä olisi uskonut kirjoittavani näin kenenkään blogiin, mutta mitä tahtoisit siitä 360:sen ratista?

Nelsson kirjoitti...

Piti kysäistä mieheltä kun ratti on hänen :)

Sitä ei juurikaan ole käytetty (max. 10 kertaa). Ja on vielä alkuperäisessä pakkauksessaan... Miten olis 45 euroa?