torstai 29. lokakuuta 2009

RVA Autumn Class Project 18

Innostuin RVA-kurssin maalaustehtävästä niin, että sovelsin sitä. Taas. En halunnut maalata kuvaa sadusta sillä pieni tytön tylleröinen ei sitä vielä ymmärrä. Ja olen aikaisemmin sellaisen tehnyt. Siispä tein "vauvataidetta" eli simppeleitä kuvia. Auringon, pilviä, imapallon, lehden... samaan sarjaan on vielä kesken punainen ja oranssi. Eli sydän ja kruunu.

Nämä kaikki pääsevät toivottavasti pian seinälle. Tilasin viikonloppuna neljä tauluhyllyä, jotka tulivat eilen. Toivottavasti viikonloppuna olisi sen verran aikaa että saataisiin nämä kaikki seinille.

Project number 18 was Storybook Inspired Wall Art for Kids. Since my kid is still a baby, I decided to make "babyart" instead. I made clouds, the sun and a balloon. And one weird green creature with big eyes. All these paintings still needs to be hang up. For now they live on her dresser.Taulujen seurana pyörivät elefantit, jotka tein joskus vuosia sitten. Toisella ei ole korvia ja se on muutenkin oikea jästipää. Mutta eihän se voi totella kun ei sillä ole korvia...

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kauniit maalaukset ja ihan äärettömän ihanat ronsut!

ninarsku kirjoitti...

ihania taiteita!