torstai 22. lokakuuta 2009

V ä s y n y t .

Meillä tehdään kai hampaita. Kai. Lapsi ei ole päivään suostunut syömään. Onneksi juo. Tänä aamuna upposi vähän puuroa - asia jota tuuletin siihen saakka kun lapsi oksensi sen kaiken minun päälleni. On siis itketty ja valvottu ja kitisty. Eilen ja tänään uninen lapsi huusi sängyssä kunnes sai supon. Ja heti kun lääke vaikutti, nukahti väsynyt pieni taistelija. Tuttia järsitään niin että kohta se varmaan katkeaa. Ja jos jotain kovempaa (eli Legoa) pistää suuhunsa, tulee itku. Eli varmaan ne ikenet ovat kipeät...

Väsymyksen takia ei ole blogiakaan päivitetty. Onneksi viikonloppuna oli tarmoa ajastaa postauksia ettei täällä ihan niin hiljaiselta näytä. Kaiken itkun ja kitinän takia uusi kilpailu/arvonta on jäänyt. Mutta yritän sen viikonloppuna saada pystyyn. Ja Pia K.:n palkintokin odottaa vielä eteisessä postilaatikkoon pääsyä. Tänään sen sinne vihdoin vien.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille. Ja muistakaa pukeutua huomenna pinkkiin!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Jaksamista!

Pia K kirjoitti...

Posti toi arvontavoiton tänään, kiitos! Tytölle kannattaa tarjota viileää jäystettävää - ainakin jääkaapissa viilennettäviä puruleluja tiedän olevan olemassa. Pinkkiä on päällä ja keräykseen osallistuttu. Katso linkki blogistani jos et vielä ole osallistunut :)