sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Auttakaa, jooko?

Kesällä tehtiin pieni retki Tampereelle ja Tuuriin. Se tarkoitti muutaman tunnin pätkiä autossa ja kahta yötä hotellissa. Hauskinta pienelle naiselle oli uudet sängyt, joten tein loikoilukuvista sivun. Halusin tehdä oikein yksinkertaisen ja käyttää vain yhden tarra/kirjainarkin juttuja. Ja siitä tuli... kamala.

Päätin jo että teen tämän jotenkin uudelleen. Leikkaan kuvan ja elementit irti ja istutan jotenkin vaikka letter-kokoon. Haluan säilyttää jotenkin tuon otsikon, nauhan ja kuvat (joita ehkä pienennän) sekä nuo elementit kuvan alta - kartan, päivämäärän ja tarinan.

Mitä teen? Apua kaivataan...


Ainiin. Aamulla *klikklik* klikattiin itsellemmen äkkilähtö viikon päästä etelään. Joten ensi viikko menee passeja metsästäessä.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Voisiko otsikkoa jakaa jotenkin eri kohtiin? Esim. Tre ja Tuuri tekstit kuvien päälle. Tuossa valkoisessa kuvassa olisi alhaalla tila esim. tarinalle.
Tai sitten vaaka letter koko, kartta ja tarina kuvien sivulle oikealle ja hiukan jos kaventaa esim. kuviopeite kuvaa, että mahtuvat sinne hyvin.

Äkkiä ei tullut parempia idiksiä.

Minna kirjoitti...

meniskö kaikki elementit vaakalinjaan läpi 12 X 12 sivun? sillai kun ali e usein tekee?

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Minusta toi ei kaipaisi niin rankkaa remonttia, kuin mietit, vaan vähän kontrastia - jotain mustaa. Mun silmään tuo ei ole kamala, vaan tosi kiva, mutta ei vielä ihan valmis.
Tuli tuosta kirjoituksestasi mieleen se satu, jossa oikea prinsessa löytyi kun laitettiin patjan alle herne...
Komppaan Riikkaa, että valkoiseen kuvaan alhaalle voisi laittaa jotain, mä ehkä kaivaisin chipboard-koukeroita ja laittaisin mahdollisesti toisen vastapainoksi toiselle puolelle leiskaa, tai jonkun ihan pienen mustan aksentin kaveriksi isommalle. Odotan innolla mitä tuosta lopulta tulee, postaathan uudelleen! ;oD