tiistai 29. joulukuuta 2009

December Daily 2009, 13.-14.12.2009.

Aamulla lapsen päiväunien aikaan päätin etten odota hyvää valoa (eli kyllästyin kuvattomaan blogiini) ja aloin räpsimään. Nyt toisten unien aikaan, tuuppaan kaiken verkkoon. Joudutte antamaan anteeksi epäselvät kuvat ja kuvien nolot värit kun en ehtinyt alkaa niitä kovin korjailemaan.

13. päivä joulukuuta Penni täytti 9kk ja käytiin mummolassa. Sivun toisella puolella on kuva torttupohjasta, jonka päälle illalla veivasin mansikkarahkaa + kynttilät, sillä miehen synttäreiden aikaan oltiin matkalla ja unohdin ottaa ostetut kynttilät sinne mukaan. Tarinat puuttuvat vielä, mutta ovat tulossa.

14. joulukuuta oli ulkona niin kaunista. Sen takia sivu sai koristeiksi huopahiutaleita.

Toiselle puolelle tarinoin päivän neuvolakäynnistä ja otin kuvan arjen piristyksestä - kauan etsityistä Method-aineista. Nyt saan vihdoin kylppäreihin kauniit pumppisaippuat, jotka ovat aivan kirkkaita. Myös suihkupullossa oleva yleispuhdisteaine on kirkasta, JEEE! Kaiken lisäksi pullot on tehty kokonaan kierrätetystä muovista ja aineet eivät sisällä mitään myrkkyjä ja hajoavat luontoon. Kaunista ja ekologista.

Ei kommentteja: