keskiviikko 16. joulukuuta 2009

December Daily 2009, 3.12.2009.

Joulukuun kolmannen päivän kuvaksi joutui/pääsi kuva, joka otettiin meistä eläintarhassa. Lomalla käytiin Oasis Park -eläinpuistossa, jossa itseään sai kuvauttaa jos jonkinlaisten eläinten kanssa. Ja valmiit kuvat sai ostaa kolmella eurolla puistosta lähtiessä.

Penni pääsi ponin selkään ja itse yritin pysyä kuvasta poissa, joten nojasin taaksepäin. Kuvaaja kuitenkin oli halunnut koko perheen kuvaan, joten kuva on aivan kamala. Minä pönötän omituisesti takakenossa ja näytän 20kg painavammalta kuin olen. Ja mieskin oli tietämättään kuvassa. Hän kun istui penkillä 10m päässä tuosta eläimestä ja näyttää kyllästyneeltä. Kuvan ottanut poika ylpeänä esitteli kuvaa "whole family in the picture". Kiva. Kuva on 8 tuuman levyinen, joten se sopii albumiin sivuksi sellaisenaan. Skannasin kuvan, ja tulen siitä Pennin albumiin rajaamaan meidät epäedustavat vanhemmat pois.

Eli tuosta kuvasta ei ole tarkoituksella kokonaisuudessaan täällä kuvaa esillä. Se kuva tosin sai aikaan päätöksen laihdutuskuurista. 10kg pois ja pian.

Sivun toisella puolella on kuvan mukana tullut taustapaperi, jonka päälle liimasin tulostetun tarinan ja liimasin vielä Aurinkomatkojen lapsille jakamia tarroja.

Ei kommentteja: