torstai 17. joulukuuta 2009

December Daily 2009, 6.12.2009.

Kutospäivä vilahtikin jo äsken. Aamulla piti luovuttaa hotellihuone ja lento Suomeen lähti iltapäivällä. Päivän kuvaksi päätyi lentotaulu lähtevistä lennoista kentältä. Kone oli hieman myöhässä ja kun oli koneeseen päästy (myöhässä), menetettiin lähtövuoro ja jouduttiin odottamaan koneessa istuen 50min. Ja kone oli parkkeerattu aurinkoon... Ja jouduttiin taas lapsi sylissä ikkunapaikalle. Eli se ensimmäinen tunti oli tuskaa istua koneessa auringonpaahteessa väsynyt lapsi kiemurrellen sylissä.

Näillekin sivuille saattaa tulla vielä jotain lisäkoristetta/tekstiä jos sille päälle vielä satun. Tällä hetkellä tärkeintä on kuitenkin saada kuvat printattua ja albumin väliin ennen kuin unohtuvat.

Sivun toisella puolella on koneesta ostettu Fazerin levyn kuori ja tarina päivästä tulostettuna. Ja vaikka inhoan sinistä, piti se valita taustaksi ihan itsenäisyyden kunniaksi.

2 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Hauska nähdä miten projekti etenee. Erilaiset numerot erilaisissa ympyröissä on hauskalla tavalla samaa ja erilaista!

Pienelle onkin tuskastuttavaa odotella jotain lentojen lähtöjä yms, kun ei ymmärrä miksi vietetään aikaa epämiellyttävissä oloissa. Mutta omiin lentoärsytyksiin on tuonut hupia tämä pätkä:
http://www.youtube.com/watch?v=8r1CZTLk-Gk

Lentokonejutut 2,5 minuutin jälkeen. Everything is amazing!

elinarsku kirjoitti...

tää sun albumi on ihan mahtava! ja tosi kiva katsella sen päivittymistä. (itellä kun ei oo ihan noin nopeeta toi tekeminen...) :)