maanantai 14. joulukuuta 2009

December Daily 2009, valmiita sivuja.

Taas tänään kävi niin että ainoa hetki kuvata valmiita sivuja on nyt kun on pimeää. Kokeilin webbikameraa, mutta sillä jälki on vielä kamalampaa... Mutta lupaan että kunnon kuvia tulee vielä ennen joulua.

Jotten unohda uusimpia tapahtumia, kirjoitan ne albumia varten lyhyesti tänne.

Meillä on tänään ollut viidentoista asteen pakkanen. Säästä huolimatta neuvolaan piti mennä. Tällä kertaa oli myös 9kk lääkäri ja pieni nainen sai kausi-influenssan vahvistepiikin eikä edes huomannut kun se pistettiin reiteen. Pennin pituus on edelleen plussakäyrällä ja paino käyrällä -8. Mitään ei kuitenkaan tarvitse asialle tehdä sillä tyttö kasvaa tasaisesti. Lääkäri sai demonstraation pienen motorisista taidoista kun Penni päätti kontata työpöydän luo, nousta sitä vasten seisomaan ja alkaa availemaan työpöydän laatikoita. Minua hieman nauratti kun näköä testattiin puisella kuulalla. "Näkeekö lapsi näin pienen esineen". Kerroin sitten lääkärille että Penni keräilee klemmareita lattialta... että kyllä se sen ison kuulankin sitten näkee.

1 kommentti:

Anski kirjoitti...

Oi, näyttävätpä kivoilta, innolla odottelen parempia kuvia! <3
Ja ymmärrän kuvaustuskan, mulla on sama ongelma mun december dailyn kanssa :/ Jonkun yhden skräppisivun nyt sentään saa jotenkin kirkkaalla kelillä kesken työpäivän kahvitunnilla käytyä nappaamassa, mutta tommoinen kirja..ihan mahdotonta.