tiistai 8. joulukuuta 2009

Jälkeenjäänyt.

Hola! Loma on takana ja arjen pitäisi jo kohta rullata. Sitä rullaamista hidastaa Finnairin rikkomat rattaat (joiden lähin korjauspaikka on 100km päässä ja jotka pitäisi saada jotenkin kuntoon), mies joka rikkoi alaselkänsä kotimatkalla laukkua nostaessa (selkä on jo hoidettu ja paranemaan päin muttei mies saa nostaa mitään - ei lastakaan - eikä kumarrella), purkamattomat matkalaukut, kasa pyykkiä ja valeraskaana oleva koira.

Minä yritän purkaa laukut, pestä pyykit, hoitaa syömiset ja samalla vahtia lasta (joka kiipeilee kaikkialle, kaatuu ja satuttaa päänsä -> huutaa), pitää koiran aisoissa (se yrittää tehdä pesää kaikkialle ja hoivata jokaista lelua minkä löytää) ja pyörittää kotia. Asiaa ei helpota yhtään se että yöllä iski paha päänsärky.

Jossain vaiheessa tällä viikolla pitäisi ehtiä hoitaa myös firman kirjanpito ja hoitaa kasa paperiasioita. Kroppa vähän kiukuttelee, mutta torstaiksi sain lääkärille ajan.

Tarkoitus oli pikaisesti kirjoittaa "december daily" -juttuja muistiin että saan ne jossain vaiheessa skräpättyäkin mutta lapsi taisi herätä. Palaillaan. Seuraavaan postaukseen lupaan kuvia.

Ei kommentteja: