lauantai 9. tammikuuta 2010

Tohinaa.

Tänään on touhuttu. Ja se on omituista ottaen huomioon viime yön valvomisen. Aamulla oivalsin että kampaaja olisi kolmen vartin päästä ja minä hilluin vielä pyjamassa. Ja syödäkin olisi pitänyt ennen lähtöä. Onneksi ulkona oli niin kylmä että kukaan ei edes ajatellut että pipo oli peittämässä rasvaista tukkaa. Kun en millään parissa minuutissa ehtinyt suihkuun. Muuten täällä onkin sitten täytetty papereita ja kaavakkeita ja tytär on sotkenut kämppää minkä kerkiää. Erityisen hauskaa on mappien kiskominen alas hyllystä ja äiskän tärkeiden työkuittien räpeltäminen.

Annetaan romua -laatikon lahjoitus meneekin arvonnaksi. Lupaan nakittaa onnettaren siihen hommaan heti huomenna.

Kaisuliina ihaili noita romulaatikon leimasimia. Tilasin ne joskus jostain kauempaa, mutta vastaavia löytää alle neljän euron Ökömökön verkkokaupasta.

Jottei tämä postaus menisi täysin ohi askartelun, kerron että December Daily on kansissa ja kaapissa. Kaikki sivut on kasassa ja kuvat sivuillaan. Koristelin jopa kannen vauhdilla. Vielä pitäisi kirjoittaa sivuille tarinat ennen kuin ne unohtuvat... Kuviakin varmaan olisi kiva tuoda esille?

Ei kommentteja: