sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Meillä juhlittiin.

Eilen eräs pieni, suloinen ja rakas täytti vuoden. Pari viikkoa sitten käytiin Tanjalla kuvauksessa ja tällaisia ihanuuksia saatiin.


*tästä poistettu pätkä narinaa*

Juhlissa pienen ihmisen leluvarasto kymmenkertaistui ja nyt on kaikkea mitä ihmetellä. Me kun ollaan oltu vähän nuukia noiden lelujen suhteen... Tuon asian oivalsin joitain viikkoja sitten kun kaveri tuli lapsensa kanssa kylään ja heillä on mukanaan leluja melkein saman verran kun Pennillä on niitä kaikkiaan. Hih. Nyt sitten on leluja niin paljon ettei pieni ole pariin päivään tehnyt mitään ilkeyttä viihdyttääkseen itseään. Välillä kun sitä tylsyyttä vastaan on haettu apua koiran kupeilta, pyykkikopasta ja milloin mistäkin...

Omat kuvat ovat vielä osin purkamatta kameroista, mutta tuon niitäkin jossain vaiheessa näytille. Tässä vielä Tanjan ottamia ihanuuksia parin viikon takaa. Ja vaikka puolueellinen olenkin, niin minusta tuo pieni ihminen on kaunein lapsi koko maailmassa :)


7 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Suloisia kuvia!
Meillä ollaan koetettu myös olla nuukia lelujen suhteen, mutta kyllä niitä silti riittää - yksi sellainen Curverin laatikko täynnä.

Pia K kirjoitti...

No on se suloinen lapsi!
Liian aikaisista vieraista ärsyyntymisen ymmärrän helposti, mua kun vaivaa jo se että anoppi tulee aina noin vartin etuajassa :D

piparminttu kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia! Vähän muuta kuin valokuvaamokuvat yleensä (tai ainakin olivat 90-luvulla).

sannika kirjoitti...

Söpöisiä kuvia!

Ehdin aiemmin lukea narinasi ja joo-o, olen täysin samaa mieltä!

Anski kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!! :)

Hemppa kirjoitti...

Ihania! Kyllä näitä kelpaa skräpätä!

Anonyymi kirjoitti...

suloisia, ihania kuvia!!!