perjantai 7. toukokuuta 2010

Getinspired #106.

Skräppäyksen suhde valokuva-albumiin ja omaan luomiseen on pohdittanut pitkään. Vihdoin olen asian saanut kuntoon päässäni ja hommat ovat oikeilla raiteilla.

7 kommenttia:

kioto kirjoitti...

onpa kuanis sivu <3

kioto kirjoitti...

kuanis tosiaan :-)

xing kirjoitti...

Kiva, kun tekstin pääsi lukemaan (getinspired-leiskan tekstistä en saanut tiiraamalla selvää, vaikka kuinka yritin :). Kaunis leiska, tykkään kuvaryhmästä ja reunuksista

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Minunkin on alkanut mieli tehdä sivuja itsestä, srkäppäämisen alkuvaiheessa ajatus tuntui oudolta, samoin jostain ajatuksesta skräppääminen. Nyt oon funtsinut, että olisi kiva tehdä itselle vähän sellasta salaista päiväkirjaa skräpäten, ei niinkään valokuva-albumia, vaan skräpättyä päiväkirjaa... voisin tehdä sivun aina silloin kun tekee mieli avautua ja tyhjentää pää jostain asiasta. Minulla loksahti tämä ajatus kohdalleen kun tajusin, että voi skräpätä ilman että näyttää tuotosta kenellekään. Ihan vaikka salaisuuksiakin voi skräpätä. ;o)

Hemppa kirjoitti...

Ihana!

Riikka kirjoitti...

Kiva, kun täällä pystyi lukemaan tuon tekstinkin. Ihastuin tuohon haaraniittirivistöön.

Anski kirjoitti...

Kaunis sivu ja todella mielenkiintoinen journaling. On aina kivaa lukea muiden mietteitä skräppäyksestä ja muutenkin syistä, miksi tätä harrastaa :)