tiistai 18. toukokuuta 2010

Leikkaa&Liimaa 2.


Kyselin aikaisemmin Leikkaa & Liimaa -tapahtumaan tulijoita ja nämä hihkuivat tulostaan:

 1. Sini
 2. Hemppa
 3. Pia K
 4. omuli
 5. Puuhapetenvaimo
 6. sannika
 7. kiala
 8. ninarsku
 9. Veeruliiru
 10. xing
 11. Riikka
 12. lintsi
 13. triin
 14. shys
 15. elinarsku
Sehän on kaksitoista "tuttua". Hauska nähdä teitä kaikkia ihan "oikeasti". Nyt vaan toivotaan että lapsenvahdille ei tule esteitä ja itse pysytään terveinä.

Minä muuten skräppäystapahtumaan otetaan mukaan?

12 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

sinne otetaan mukaan ihan liikaa :) Mä olen ihan todella huono pakkaaja ja sivujen suunnittelija, joten mulla on mukana varmaankin melkoisen paljon liikaa kaikkea mukana ;)

Triin kirjoitti...

parempi on että on ihan liika, koska kuitenkin just see juttu mitä halusit on kotona :D

Olen muuten kans tulossa mukaan tapahtumaan

Riikka kirjoitti...

Mulla(kaan) ei ole hajua, mitä mukaan ottaisin ja mihin ihmeeseen mä ne pakkaan. Pitänee varmaan hiukan koettaa suunnitella, mitä tuolla tekisi, ettei raahaisi mukanaan hirmuisesti tavaraa...

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Mieluummin liikaa kuin liian vähän ;o)

Pia K kirjoitti...

Innostunut ja utelias mieli on ehkä tärkein :)

Mä onnistuin ennen Ikaalista tekemään muutaman valmiin pakin, joissa oli kuvat ja materiaalit sivua varten: muutama paperi ja kartonki, parit aakkoset, tarroja, nauhaa, chipboard-kuvioita tms. Lisäksi mulla oli pikku laukku, joka sisältää perussetin: kynät, kiinnitystarpeet, vähän maaleja, siirtokuvateippejä, haaraniittejä ja muita pikkukoristeita. Pakkien avulla sain jopa sivuja tehtyä, eikä kaikki aika mennyt pelkkään seurusteluun - mikä ei toisaalta ole huono juttu toisia skräppääjiä tavatessa sekään :)

xing kirjoitti...

Pia K jo kertoikin oleelliset.

Perussetti on kaikilla varmaan vähän erilainen riippuen siitä, mistä tekniikoista ja tarvikkeista tykkää (muista: kulmanpyöristin mukaan :D) Oma perussettini on tämä:
http://kynajasakset.blogspot.com/2009/08/pienenpieni-laukkuni.html

Pia K:n mainitsemien lisäksi minulla on mukana paperileikkuri, alusta ja tärkeä roskis, joka unohtui ihan kaikilta ekassa skräppäystapahtumassa.. :) Siis muovipussi tms. omille roskille.

Ja jos vielä mahtuu, ota joku albumi mukaan niin muut pääsevät selailemaan.

xing kirjoitti...

Ja skräppäystapaamisissa on muuten ihan parasta se, että jos vahingossa unohtaa ottaa jotain mukaan, voi kysyä muilta lainaksi ja kymmenestä laukusta nousee juuri oikea tarvike :D

Hemppa kirjoitti...

Mä olen oppinut, että oikeastaan tarvitsen tosi vähän tavaraa mukaan. Ensimmäisissä tapaamisissa mulla oli kamalasti juttuja mukana, nyt joka kerta vähemmän ja hyvin pärjään. Siihen ehkä auttaa hyvä etukäteissuunnittelu. Tärkein oivallus mulle on kuitenkin se, etten oikein ole ryhmässä skräppääjä. Yksin saan paremmin aikaan. Nautin silti kovasti muiden työprosessin tarkkailusta ja keskusteluista tästä tärkeästä aiheesta :) Aina ei tarvitse olla tehokas.
Meitä on muuten tulossa tapahtumaan yli 40!

Anonyymi kirjoitti...

mitäs mä ottaisin mukaan, kun tulen lentokoneella (lasten kanssa) englannista? voin ottaa vain vähän, joten etukäteissuunnittelu on tärkeää. muuton jälkeen askarteluhuone on vielä ihan vaiheessa ja tavarat vaan pinoissa pöydällä, tuntuu, että olen jotenkin jumissa huoneen järjestelyn kanssa. leikkaa&liimaa-tapahtumaa varten on onneksi pakko käydä läpi tarvikkeet, että saa mukaan sopivan määrän kivoja juttuja. ikaalisissa mulla oli kans tosi vähän tavaraa (no, siellä tiesin että lisää voi ostaa ja ostinkin - nyt ei ole sitä mahdollisuutta), mutta huomasin, että ei sitä paljoa tarvitse. eniten tapahtumalta odotan kuitenkin tunnelmaa, muiden askartelijoiden tapaamista ja jutustelua rakkaasta harrastuksesta. pitäkää kaikki peukkuja, ettei tuhkapilvi pilaa mun matkasuunnitelmia!!!

ps. otatteko mukaan valmiita albumejanne? itse ajattelin tuoda jonkun pienen, jossa on muutama lempparisivu. jos tilaa on, ehkä myös december dialyn ja project 365n tai a week in the lifen (2008). mielelläni selailisin myös muiden albumeja :)!

Anonyymi kirjoitti...

mä muuten tuun kans (ellei lapset sairastele ja jos sairastelee niin isäntä toivottavasti hoitaa..). kiva nähä!

Veeruliiru kirjoitti...

Mä vannon kanssa ennalta suunniteltujen pakkien nimeen... Kuvan/kuvien ja tarinan avulla valkkaan pari kartonkia ja kuviopaperia, aakkoset ja joitain koristeita.
Matkassa on myös aina perussetti; leikkuri, teipit, sakset, kynät yms.

Itse olen YRITTÄNYT opetella pakkaamista sen avulla, että tutkiskelen vähän tekemiäni sivuja ja katson mitkä asiat toistuu sivusta toiseen... Tätä pitäis harjoitella myös tarvikkeiden ostostelun kanssa, mutta eihän sitä ihmisellä kaikkeen oo aikaa ja energiaa!! =)

Totuus on kuitenkin se, että jo aika monessa skräppäystapaamisessa käyneenä olen tiedostanut sen, etten juuri koskaan saa juurikaan mitään aikaiseksi.... Pikkuhiljaa on valjennut myös syy tähän: kun kotona skräppään uppoudun omaan tekemiseen täysin, en huomaa ajan kulua, en jutustele yms. Tapaamisissa on tietenkin ihana puheensorina päällä ja kaikkea inspiroivaa seurattavaa etten vissiin vaan malta skräpätä!! Mutta mulle se on ihan ok!

elinarsku kirjoitti...

minä myös, minä myös! myöhään ilmoittautuneena. :)

ajattelin kans koota muutaman "pakin" mukaan, jos vaikka niillä pärjäis. ja jos muistan ja jaksan, niin ehkä otan jonkun albuminkin. mulle tärkeintä on tuossa tapaamisessa se muiden tapaaminen, koska en vielä ole päässyt kunnolla muihin tutustumaan. toivottavasti saan kuitenkin jotain ees aikaan siinä samalla. :) mutta kiva nähdä!