keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Syliin ompelemaan.

Tilkkutäkin teosta otetut kuvat päätyivät leiskaksi.

Minulla on muuten paha tapa ostella ihanan kirjavia papereita, mutta sitten jättää ne käyttämättä. Onneksi SassafrassLassin papereissa on toinenkin puoli, sellainen neutraalimpi. Sitä on helpompi käyttää. Kuten tässäkin leiskassa.

4 kommenttia:

Veeruliiru kirjoitti...

Tilkkutäkkimäinen kuvien asettelu sopii niin hyvin aiheeseen!!

Ihan harmittaa kun itse ei ompele kovin aktiivisesti niin ei oo myöskään käyttöä noille ihanille Cosmon papereille ja koristuksille... =)

Saranella kirjoitti...

Mä olen tällaisena aloittelevana skräppääjänä sortunut ostamaan kasapäin kirjavia papereita - koska niitä on niin kamalasti kaikkia hienoja - mutten osaa käyttää niitä :( aina leiskan taustalle päätyy joku ihan neutraali paperi, se harmittaa!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Ihana toi väripläjäyspuoli, mä käyttäisin kyllä... mistähän sais tollasen, sain heti ideoita... Harmi vaan ettei ole pojan kuva vaan tytön... :) Mä taas en ole tykännyt jossain Sassafrassin papereissa ns. valmiiksi askarrellusta lookista, samoin kun en tykkää jos on valmiiksi doodlailtu paperi. Makuja on niin monta! Ja noita Sassafrassin paperien hyödynnettyjä reunoja ihailen muiden töissä, mutta itse en saa niitä käytettyä, pitäisi vaan ottaa asiakseen.

Anski kirjoitti...

Ihana ihana! Tosiaankin tilkkutäkkityyli itse sivussa käy kivasti aiheen kanssa yksiin kuten myös teemaan sopivat koristeet :) ihanat tunnelmalliset valokuvat myös!