maanantai 3. toukokuuta 2010

Tyttö joka leikkii tamponeilla.

Edellisten siirtokuvasohellusten jälkeenkin päätin uskaltaa. Nämä siirtokuvat menivät sivuun nätisti, mutta niiden raaputtaminen aiheutti ihan kamalaa ääntä - sellaista natinaa. Oikein kylmät väreet meni selkää pitkin.

Kerran oli pakko ottaa kuva kun tyttö taas oli kaivanut tamponit esiin. Jostain syystä tuo rakastaa leikkiä niillä. Rauhassa ja hartaasti niitä asetellaan yksi kerrallaan asettimeen. Hassu pieni tyttö.

8 kommenttia:

meinaaja kirjoitti...

Hih, mitähän tyttö tuumaa isompana sivun nähdessään?! Hauskoja yksityiskohtia ja kovin pirteä sivu.

elinarsku kirjoitti...

mahtavaa! todella hauska aihe ja toteutus! tulee mieleen mainos. :) ja kaikkea muutakin kivaa on tänne taas ilmestyny kun pariin päivään en oo ehtiny vieraileen. tykkäilen!

Nelsson kirjoitti...

meinaaja: en tiedä mitä tyttö tuumaa, toivottavasti osaa ottaa huumorilla :) mä muistan itse kun omassa lapsuuden albumissa oli kuva ensimmäisestä kakasta ja se hävetti kovasti tietyssä iässä. päätin ettei meidän tytön albumiin tule kakkakuvia :)

elinarsku: kiitos. joka päivä perjantaihin asti ilmestyy uusi leiska. sain meinaan otettua itseäni niskasta kiinni ja skannattua kasan leiskoja :)

xing kirjoitti...

Mahtava :) Ja meinaajan kommenttiin liittyen: leiskathan voi tarvittaessa piilottaa ylähyllylle tiukimman teini-iän ajaksi

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Hulvatonta :o) Kyllä tytöllä varmaan huumoria riittää, kun pienestä pitäen altistuu ;o) Voihan tuo jäädä äidin albumiin, mutta ehdottomasti skräpättävä tilanne ja niin nappiin toteutus!

Anski kirjoitti...

Ahahah, hauska aihe :D Siirtokuvat sopii tähän tosi kivasti ja muutenkin mukavan sarjakuvahenkinen sivu tyyliltään.

Riikka kirjoitti...

Mä ihastuin tuohon nappiin, jolla on kehyksessä oma paikkansa tehtynä. Muutenkin siis ihana sivu!

Nelsson kirjoitti...

kiitokset xing, puuhapetenvaimo, anski ja Riikka :)

Se nappi on muuten haaraniitti.