tiistai 24. elokuuta 2010

Syysintoa.


Syksyisin tekee mieli aloittaa kaikkea uutta. Kotiin kannetaan jokaisen opiston ja laitoksen koulutusoppaat ja kaikkea tekisi mieli kokeilla. Tänä syksynä päätin olla ahnehtimatta ja heitin oppaat suoraan paperinkeräykseen. Viime vuosien aloitettuja projekteja on niin paljon, että olisi kiva saada jotain valmista.

Nyt syksyllä aion saada Pennin ison tilkkutäkin valmiiksi (puuttuu vain vähän tikkauksia ja ne voin laskea vaikka koneella jos laiskuus iskee), aion myös jatkaa maalaamista jotta olohuone saa kahden vuoden odottelun jälkeen jotain seinälleen ja jossain vaiheessa olisi kiva saada vaatehuoneeseen piilotettuun nukkekotiin katto ja etuseinä, jotta sitä pääsisi sisustamaan. Myös skräppäys jatkuu (no hei tietenkin!!!!) ja omaa versiota Project Lifestä kehittelen. Sivusuojat on jo hommattu ja osa jo tuunattu mieleisiksi. Siitä lisää myöhemmin.

Pari vastausta vielä kysymyksiin (helpompi vastata tähän niin ei huku kommentteihin):
Vähä ohi aiheen, mutta miten iso tuo sinun tekemä mummon neliö-peitto on? Kuinka paljo siihen meni lankaa? Haaveilen samankaltaisesta, mutta en yhtään osaa hahmottaa paljonko lankaa menis... Kaunis leiska, varsinkin tuo marjoista tehty sydän on herkku:)
Marika kommentoi tekstiä Getinspired #119.
7.8.2010
Peittoon meni kaksi kerää v.punaista, oranssia, keltaista ja vihreää. Sekä yksi kerä sinistä ja violettia. Ja valkoista sitten aika monta kerää, en millään muista montako. Kirmaan tästä punnitsemaan peiton, sillähän se selviää... 2550g painoi peitto. Joten koska yhdessä kerässä on 150g, meni tuohon 17 kerää. Eli kymmenen värillistä ja seitsemän valkoista kerää.
Moi, Ootko jo saanut tuon Cheerleaderin? Mulla tuli jo toinen, joten jos sulla ei ole, niin vaihdetaanko vaikka johonkin mitä sulla olisi kaksi? T.Sonja
Nija kommentoi tekstiä Legohullu.
7.8.2010
En ole saanut Cheerleaderia, joten mielelläni vaihtaisin. Mulla ton keräilyn kanssa kävi vähän hölmösti kun lähikaupoista loppuivat pussit ja nyt saa enää sitä kakkossarjaa... Mutta jos taikuri, robinhood tai meksikolainen kelpaavat, niin mielelläni vaihdan :)

6 kommenttia:

Nija kirjoitti...

Laitatko mulle mailia sonjahei at suomi24.fi, niin voidaan vaihtaa osoitteet. Onko se meksikolainen siitä kakkos-sarjasta? Se olisi ihana :)

Ja meiltäkin loppui Citymarketista nuo pussit, mutta sattumalta huomasin että Anttilaan oli tullut niitä.

T.Sonja

Riikka kirjoitti...

Mulle tulee sama innostus syksyisin, mutta osasin jättää avointen oppaat kirjastoon. Mutta hirmuinen himo olisi tehdä kaikkea!

Riikka kirjoitti...

Ps. Blogissani on sinulle jotain :)

Marika kirjoitti...

Kiva, kun vastasit :)

En tiedä menikö multa ohi, mutta jos vielä sais ne strategiset mitat, niin osais hahmottaa vähän paremmin :)

Susanna kirjoitti...

hih.. meille kun tuli uusista legopusseista se popstara tytteli ja diskojäbä, niin kun niiden hiukset vaihtoi niistä tuli BeeGeesin Andy Gibb ja Tina Turner :D

Nelsson kirjoitti...

Kiitos Riikka :)

Marika: Mä yritän tällä viikolla kaivaa jostain mitan, että pääsen mittaamaan peiton.

Suski: Mä oon noita kahta metsästänyt. Kyllä mä ne vielä löydän :) Ja pellen punaisella peruukilla saa kenet tahansa näyttämään anita hirvoselta...