maanantai 6. syyskuuta 2010

Vaakaan. Vaakaan.

Minä olen suunnitellut Project Life -tyyppistä projektia. Suurin osa materiaaleista on hankittu ja työn alla. Yksi ongelma kuitenkin on tulossa. Ja se on vaakakuva. Kaikki kuvataskut ovat vaakaan. Ja minä kuvaan pystyyn. Nyt olen sitten yrittänyt opetella kuvaamaan niin että kamera on vaakatasossa.

Ikkunasta näkyy nosturi. Tuon vanhan panimon taakse on alettu rakentaa taloa.

Alkukesästä askarreltu pallo Pennin huoneen kattoon ja jämähtänyt olohuoneen kirjahyllyn päälle. Vihreä tuoli on arestissa. Se ei ole tehnyt mitään pahaa, mutta eräs nuori nainen ei osaa käyttäytyä nätisti tuon tuolin kanssa.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

mutta voithan sinä ostaa pystytaskujakin? Niitähän voisi laittaa vaikka vuorotellen :).

Nelsson kirjoitti...

Voisin, mutta ostin jo 50 vaakataskua :) Harkitsin tota, mutta kaikissa esimerkeissä ne vaakakuvat näytti paremmilta. Ja silloin saa tarinointilaput pystyyn.

Veeruliiru kirjoitti...

Hehee, ja mä yritän tsempata ja ottaa pystykuvia, kun kaikka on aina vaakasuunnassa....! Kai toikin selittyy jotenkin aivojen rakenteella tai jotain vai onko sitä vaan niiiiiiin tapojensa orja!?!
Tuolin tarina kuulostaa mielenkiintoiselta! =)

Mai kirjoitti...

Vaakakuvia hieman sivuten, mutta aiheen vierestä: ihana tuo pallo! Miten tehty?

Laurana kirjoitti...

Myös mulla suurin osa kuvista on pystysuuntaisia, pitää ihan välillä muistutella itseään että hei sitä kameraa voi käyttää toisinkin päin...

Olen nyt jo parin kuukauden ajan kirjoitellut joka päivästä muutaman rivin tekstiä ja lisäillyt kuvia yksityiseen blogiini. Aattelin vähän, että jos joskus saan koottua blogin sisältöä paperille asti niin voisin ehkä käyttää niitä keräilykorttitaskuja, joissa on 9 pientä pystylokeroa. Sellainen hyvin pienimuotoinen project life on mulla suunnitelmissa :)