perjantai 15. lokakuuta 2010

Onnea mamma.

Eilen oli meikäläisen nimppareiden lisäksi äidin synttärit, joten kortti piti tehdä. Ja mahdollisimman simppeli kun meillä päin ei kukista ja hörsötyksistä niin välitetä.

12x12" papereista saa kaksi kertaa taittamalla kaksipuoleisen 6x6" kortin. Tuo onnittelu "hau-hauskaa" viittaa paketin sisältöön. Ja kun nopeasti tekee, ei kaikkea voi huomata... fontista puuttui ääkkösten lisäksi väliviiva, mutta sen sai lisättyä jälkikäteen mustalla tussilla.

Tämä pieni hiljaisuus ja laiskuus blogirintamalla johtuu väsymyksestä. Eräs pieni ja kaunis 1v 7kk tyttö kun on tämän viikon valvottanut - itkenyt ja raivonnut öisin. Mukaan kun laittaa vähän kuumetta, ruokahaluttomuuden, korvien raapimisen ja temppuilevan vatsan, pystyy kertomaan (kuudentoista tehdyn hampaan perusteella) että viimeisiä hampaita tehdään. Onneksi neljän takahampaan lisäksi ei pitäisi olla enää tulossa lisää.

5 kommenttia:

elinarsku. kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!!! Ja paranemisia ja jaksamisia sinne!
Kivan simppeli kortti ihanalla BG:n paperilla. :)

elinarsku. taas... kirjoitti...

siis nimpparionnittelut sulle. pikasesti kun lukee ja kirjoittaa niin ei ihan mee sormet samaa tahtia ku pää... :D

onnekas kirjoitti...

Kylläpäs on tyylikäs kortti ja tämän hetken parhaimmissa väreissä (siis värissä)!

Muutoin täällä mennään ihan samalla tarinalla, tosin päähenkilö on kuukautta vanhempi poika muutamaa hammasta vähemmällä. Pitikin sitten ääneen viikkoa aiemmin ihmetellä kun meillä ei lapset ole nyt sairastelleet..

Anonyymi kirjoitti...

uuuh, en kadehdi. Ei oo kivaa varmana Pennillekään. Voimia ja pitkiä päiväunia toivotellen.
(ai niin hyvä simppeli! mikä fontti?)

(p.s. mun piti laittaa että "eijakkaa" on mun mielestä aivan selvästi "ei saakkaan".)

Nelsson kirjoitti...

Fontti löytyy Anskin blogista. Tai siis linkki fonttiin löytyy sieltä: http://veilan.wordpress.com/2010/10/14/lisaa-digia/