tiistai 9. marraskuuta 2010

December Daily 2010, runko osa 1

December Daily - päätin kokeilla tänäkin vuonna. Nyt pienemmällä koolla ja vähemmällä vaivalla.

Runko on kasattu 10x15cm sivuista ihan vaan sitä syystä että voin omalla tulostimella suoraan tulostaa kymppikuvat, rei'ittää ne ja tuupata tuonne väliin.

Alustavasti olin ajatellut niin että joka päivällä on kaksi aukeamaa. Ensin aloitusaukeama kuviopaperista, jossa on päivän numero. Ja toiselle aukeamalle olisi tarkoitus laittaa 10-kuva + tarinaa.

Nyt kuitenkin tuo "albumi" on jo ilman kuviakin niin paksu että saatan poistaa vähän sivuja. Niin ettei tulekaan kokonaista kuviopaperiaukeamaa vaan ensin on kuva vasemmalla ja sitten kuviopaperi-päivänumero-sivuun kirjottelen tarinat jos jaksan. Se tosin tarkoittaisi että mulla on 31 ylimääräistä rei'itettyä 10x15cm sivua...

Tässä ulkoapäin tuo koko höskä. Sisäkuvia myöhemmin.

Syy tähän joulukuu-hössötykseen on se, että tarkoitus olisi alkaa kuvaamaan 365-projektia tammikuussa. Ja tämä olisi sellainen startti tuolle. Eli olisi pakko ottaa kuvia päivittäin.

3 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Peukku ylös! Itse teen joulumeininkejä eri lailla, mutta tykkään Katsella muitten Dailyjä. 10x15 vaikuttaa järkevältä! Elise Blahalla on nähnyt monesti just tuon kokoisia minejä ja ajatellut että käytännöllistä!

Napsuliini kirjoitti...

Vaikuttaa kivalta!
Vajaan kuukauden verran Project Lifea kuvanneena voin sanoa että kyllä tähän pystyy =) Välillä on vaikea saada kuvaa sopimaan päivään, varsinkin kun on ollut vain töissä ja kotona tehden ei mitään. Tsemppiä joulukuun kuvauksiin!

Riikka kirjoitti...

Upea ja sisäsivutkin on tosi hienoja :)