sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tuutulaulu seinälle.

Loistovinkissä vinkattiin sivustosta, jossa sai haluamansa tekstit "taiteeksi". Ja tietenkin kokeilin heti. Harmitti vaan kun en saanut kuvia tallennettua koneelle, vaan ne piti samantien tulostaa. Ja mun valokuvatulostin ei tuu toimeen selaimen tai photarin kanssa. Se mokoma kun ymmärtää aina paperin koon ja suunnan väärin. No silti meni tämä juttu vanhoihin kehyksiin ja seinälle (vaikka olisin halunnut tulostaa suurempana). Varmaan pitää nuo kehykset maalata vielä sopivammalla värillä...

7 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

Voi kun siitä tuli kiva! :) Mä tulostin itse siten, että print screen laulamaan. Tosin eihän siitä kovin suurta saa niinkään, mutta juuri kivan pikkuisen taideteoksen.

Nelsson kirjoitti...

Kiitos :)

PrintScreenillä minäkin yritin aluksi, mutta siitä ei tullut niin siisti. Tosin ei se näissäkään kuvissa siistiltä näytä kun bloggeri tais vähän pakata kuvia... Pitäisi alkaa siirtää kuvat flickriin ja linkittää ne sieltä. Silleen kuulemma saisi parempaa laatua.

Ellis kirjoitti...

Niin ne väittävät että blogger pakkaa kuvia, ainakin jos ne eivät ole 1:1 koossa. Auttaako asiaa se, jos siirtää kuvat suoraan oikeassa koossa niin ettei blogger pienennä niitä? Siis en tosiaan tiedä miten tuo toimii mutta joissakin mun mielestä käy niin.

lehtipollo kirjoitti...

Koitapa Tagxedoa, siitä saa tallennettua kuvan omalle koneelle! Ja saa myös tekstit vaikkapa tontun muotoon, niin kuin tein joulukortissani. Vaan hyvältä näyttää kyllä tuokin sanapilvesi!

lehtipollo kirjoitti...

Niin ja saa Wordlenkin tallennettua omalle koneelle, pitää vain tulostaa se pdf:ksi (tähän tarvitaan joku ajuri, jota ei välttämättä ole koneella valmiiksi, mutta ilmaisiakin löytynee). Tosiaan siis hieman epäintuitiivisesti print-komennolla eikä savella.

Triin kirjoitti...

mun printeri kieltatui printamasta kokonaan tai printasi valkoisen sivun, sitten toimi printscreen....

elinarsku. kirjoitti...

aivan ihana taulu!