torstai 22. syyskuuta 2011

Heipskukkuu.

Täällä ei nukuta öisin. Minua nukuttaisi, mutta pieni ihminen on kipeä ja itki viime yön. Unta tuli aina tunnin pätkissä. Onneksi aamuyöllä sain nukkua (patjalla lattialla nuhanenä kainalossa) yhden kahden tunnin pätkän. Sen voimalla pitää jaksaa tämä päivä. Että jaksaa taas valvoa ensi yön. Nyt nuhanenä nukahti päiväunille kun minä olen herättänyt itseni teekupillisella. Päiväunet kestää puoli tuntia, joten sen aikana en itse ehdi edes nukahtaa.

Tämäm valvomisen takia täällä ei tulla kai hetkeen näkemään askarteluja :( Aika, voimat ja energia ei vain riitä. Pahoittelen. Mutta toivottavasti tervehdytään pian ja saisin joskus edes pienen hetken omaa aikaa.

Project Lifekin hieman takkuaa. Puoli vuotta taitaa olla jo kasassa, mutta viimeiseltä kuukaudelta puuttuu tarinoita ja kuvia. Olen muuten huomannut, että kun olen lasten pieniä vaatteita laittanut eteenpäin (kaiholla), olen alkanut enemmän ottaa PL:ään kuvia niin että lasten vaatteet näkyvät. Jotenkin kun haluan säilöä heille muistoja siitä, mitä vaatteita lapsuudessa pidettiin päällä.


2 kommenttia:

elinarsku. kirjoitti...

pikaista paranemista ja jaksamisia sinne!!! unettomuus sucks.

Anski kirjoitti...

Pikaisia paranemisia! Ja älähän ota liikaa paineita askartelujen suhteen. :)