maanantai 31. lokakuuta 2011

Epäjouluihminen.

Meillä ei juuri juhlita joulua. Siksi onkin hassua että joulu pyörii mielessä.

Minä tilasin itselleni joululahjan.

Tilasin ensi vuodeksi kaksi seinäkalenteria Vistaprintistä. Ihan vaan siitä syystä että löysin halvan diilin ja sain kaksi kalenteria seitsemällä eurolla (plus postimaksut). Toinen varmaan joutaa joululahjaksi vaikkei sellaisia jaeta. Ku mitä minä nyt kahdella samanlaisella seinäkalenterilla tekisin.

Tilasin joulukortit. Siis oikeesti. Koneen latailuja ja päivityksiä odotellessa leikin PhotoShopilla ja suunnittelin kymmenkunta joulukorttia. Tekstikortteja. Tilasin niitä kuutta erilaista. Eipä tule nyt sukulaisille lastenkuvia jouluksi. Eikä kulu oman tulostimen musteet. Jos muuten tekin tahdotte tilata joulukortteja, tällä linkillä saatte Moolta 10% alennuksen. Eli kannattaa klikkailla. Mäkin olisin tahtonut tommosen alennuksen.

Ja eilen vielä korkattiin glögikausi. Ja torttukausi. Ja piparikausi. Että silleen. Ei uskois että oon niin epäjouluihminen.

Tästä kaikesta jouluilusta syytän sukulaisia, jotka ovat kyselleet että mitä lapsille joululahjaksi...

Ja tässä just muistin että ostin syksyllä alesta Pennille kaksi kirjaa. Joululahjaksi. Ne pitäiskin pakata. Eli ei tartte ostaa yhtään lahjaa. Paitsi ehkä Lilliputille jotain.

Että silleen. Sellainen epäjouluihminen mä oon. Kohta ostan varmaan tonttulakin.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Täällä on jo joululahjat piilotettu kaappiin. Olisipa joululahjojen ostaminen kaikille yhtä helppoa, kirppikseltä löytyi keittiö ja tietokone pikku-ukolle pakettiin laitettavaksi.

Mitenköhän muutaman vuoden päästä teillä joulu, jos samaan tahtiin pikkuhiljaa alkaa ilmestymään joulujuttuja?