tiistai 29. marraskuuta 2011

Täydellinen joulukalenteri.

Löysin Facebookista kivan joulukalenterin.

Täydellinen joulukalenteri: Jokaisena päivänä otetaan käsittelyyn yksi ennakkoon määritelty kaappi/hylly/tietokoneen räjähtäneeksi päässyt tiedostokansio/nurkka/"se laatikko, johon kerätään kaikki se, mikä ei kuulu minnekään". Sopivan pieninä annoksina. Kohde siivotaan, hankkiudutaan eroon ylimääräisistä asioista tai siirretään kyseiselle objektille sopivampaan paikkaan. 
Samalla merkitään ylös kaikki se, joka puuttuu tai vaatii toimenpiteitä (kuten liesituulettimen palanut lamppu, kengän puuttuva korkolappu tai kavereilta lainassa olevien esineiden palauttaminen). Nämä puolestaan hoidetaan kuntoon erikseen määriteltynä joulukalenteripäivänä. 
Ja sen jälkeen nautitaan pala hyvää tummaa suklaata/ kuppi kaakaota/ lasi viiniä/ kävelylenkki ja hymyillään leveästi. Ja tadaa, uuden vuoden alkaessa on edessä tilavampi kämppä, toimivampi arki ja kehittyneet hymylihakset.

4 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Kuulostaa niin hyvälle, tää olis mun kalenteri kyllä :) Meinaatko toteuttaa?

Nelsson kirjoitti...

Meinaan toteuttaa :) Mun kalenterin kuulee torstaista alkaen myös radiosta, jännää :)

sannika kirjoitti...

Loistoidea!

Laurana kirjoitti...

Mäkin innostuin tästä, jospa vaikka sais muuton jäljiltä edelleen vinksin vonksin olevat nurkat, kaapit ja hyllyköt järkkäiltyä kuntoon :)