perjantai 9. joulukuuta 2011

Täydellinen joulukalenteri: 9 - purnukat.


Tänään tehdään tehoisku kylppärin (tai makuuhuoneen tai missä niitä kukakin säilyttää) purkkeihin ja purnukoihin. Eli hygieniatuotteisiin. Milloin on viimeksi vaihdettu hammasharja? Yli 3 kuukautta sitten? Vaihtoon!!! Kummitteleeko suihkunurkassa viime jouluna saatu inkiväärin tuoksuinen suihkusaippua? Heitä pois vaan. Ei niitä kannata säilyttää tilaa viemässä, jos niitä ei halua käyttää. Muista katsoa joka purkista se pieni kuva, joka kertoo kauanko avattu tuote on käyttökelpoinen. Yllättävän monessa se on 6kk. Siivoa ja karsi. Suihkussa käynti on jatkossa helpompaa kun oikeaa hoitoainetta ei tarvitse etsiä purkkikaaoksesta saippuaisin silmin tihrustaen. Sama pätee siihen meikkipussin kaaokseen. Hus pois vanhat huulipunat ja silmämeikit. Ne ovat aikamoisia bakteeripesiä. Kun kaikki puunaustuotteet on ojennuksessa, saa taas palkita itsensä. Minä ajattelin kokeilla teen (tai kahvin) maustamista kotikonstein. Vähän kardemummaa kahvinporoihin tai vaniljasokeria teehen. Ja siinä ohessa ajattelin popsia pois ne loput kaappiin jääneet piparit.

2 kommenttia:

maikko kirjoitti...

hih, muun muassa tämän minä touhusin jo eilen, kun tälle aamupäivälle on ohjelmassa kampaajakäynti! katsotaan tuleeko kalenteriin ne muut eilen tekemäni siivousjutut.. uskoisin ;)

minnako kirjoitti...

Hidas hämäläinen alkaa vasta nyt kalenterin kanssa, mutta parempi myöhään.... eli vessan kaapin purnukat käyty läpi, kahvi porisemassa!