perjantai 27. tammikuuta 2012

Ensimmäisiä ja viimeisiä.

Lapsellisen elämä on täynnä "ensimmäisiä". On ensimmäisiä hymyjä, nauruja ja askelia. Ja ensimmäisiä kokonaisia nukuttuja öitä (meijän molemmat tytöt nukkuivat toissa yönä 11h putkeen!!).

Pakatessa mietin että molemmat tytöt on tuotu sairaalasta tähän kotiin. Täällä on odotettu ja imetetty. Penni opetteli täällä kävelemään. Lilja ei vielä kävele, ja oppii sen vasta seuraavassa osoitteessa.

Kun muutetaan, on uudessa kodissa kaksi taaperoa. Niin se aika vaan menee.

Isompi jo piirtelee hienoja tyyppejä. Tässä on "mummo".


Edit. Julkaisin sitten jutun kesken ajatuksen :)

Tarkoitus oli kirjoittaa että nyt on tullut paljon "viimeisiäkin". Jemmaan mummoni tytöille kirjoittamia joulukortteja, koska ne ovat viimeiset mitä mummosta meille jäi. Muistelen miten näin jouluaattona mummon viimeisen kerran.

Äsken tuli haikeus saunavuorolla. Se oli viimeinen saunavuoro. Nyyh. On ollut ihanaa käydä tosi isossa, uudessa ja puhtaassa (meillä oli viikon eka vuoro) saunassa. Nyt seuraavissa kodeissa on omat saunat. Pienet. Ja ne pitää itse pestä. Blääh. Onneksi sentään pysytään kerrostaloissa niin ei jouduta pihahommiin :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Superhieno mummo!

kiala kirjoitti...

Ihana piirrustus! Onnea muuttoon!

minna kirjoitti...

Ihan paras mummo!

Janica kirjoitti...

Mäkin jo vähän haikeilen vaikka ihana muuttaa. Meinasin videoida Aadalle hänen ekaa kotia ja tietysti kuvatakin.

Pysyttekö keskustassa muuten lopullisen kodin kanssa?

Hieno piirustus :) Sitä pitää mummojakin ikuisina, omani täyttää pian 80v. ja ainut isovanhempi kuka elossa...Elämästä ei ikinä tiedä..

Lintsi kirjoitti...

mä niin tiedän ton "viimeinen"-tunteen kun joudutaan muuttamaan niin usein. teillä sentään elinpiiri pysyy muuten samana, ei tarvitse koko elämää järjestää uudestaan, tavarat vaan, se on lastenkin kannalta varmasti kiva.

ihana mummo-kuva :)!

tsemppiä muuttojuttuihin!

Nelsson kirjoitti...

Kiitos :)

Nelsson kirjoitti...

Kiitos :) Harmittaa kun en muuton jälkeen tiedä missä tuo piirustus on.

Nelsson kirjoitti...

:)

Nelsson kirjoitti...

Mullakin on tarkoitus tehdä tytöille sivut ekasta kodista. Kunhan saisi tietokoneen kasattua ni pääsis hommiin.

Me muutetaan kesällä Pasilaan, tulee ikävä Lahtea.

Meidän mummo (=mun mummo) oli 90 kun kuoli. Yllätyksenä tuli. Asui vielä kotona ja just oli laitettu palvelutalopaikka hakuun. Isomummo eli 99,5- vuotiaaksi.

Nelsson kirjoitti...

Nyt pysyi elinpiiri samana, mutta kesällä menee kaikki vaihtoon kun lähdetään 100km etelämmäksi. Se ei tietenkään ole matka eikä mikään, mutta ympäristö arkena muuttuu lapsille täysin.