perjantai 17. helmikuuta 2012

Pullaa ja magneettinauhaa.

Päätettiin eilen Pennin kanssa leipoa pullaa. Silleen ykskaks. Edellisistä pullista taitaa olla vuosi. Ja onhan se erilaista leipoa vieraalla uunilla. Ja kiireessä. Ja kahden lapsen kanssa. Pienempi roikkui helmassa (siis oikeasti roikkui selän takana farkkuhameen reunassa) ja isompi lappoi jauhoja minne sattui... Kesken kaiken huomasin ettei hiivaa ole tarpeeksi, joten mitat piti puolittaa ja jauhot lappaa takaisin pussiin.

Joko minä arvioin veden lämmön väärin tai apulainen teki tuhojaan, mutta taikina ei noussut. Tai nousi, mutta vasta uunissa.


Tyttöjen harhautukseksi vedin magneettiteippiä pienen palapelin taakse. Nyt kun ei tartte varoa rosterikaappeja naarmuilta, saavat tytöt leikkiä jääkaapin ovessa.


Meillä otettiin (vihdoin) eilen ensimmäisiä askelia.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä ihana blogi. :) Muistanko ihan väärin vai oletko joskus tehnyt vauvapeiton, jossa oli ristipistotöitä? Ajattelin vähän lainata ideaa. ;) Mutta sitten tuli mieleen, että miten sulla on ne ristipistotyöt kestäneet pesua? Entä kutistitko ne jotenkin etukäteen, jotta peitto ei pesussa menetä muotoaan?

Nelsson kirjoitti...

Kiitos :)

Täällä näkyy: http://eioopakkojoseitaho.blogspot.com/2009/09/pienen-ihmisen-oma-takki.html

Pesukoneessa olen tuota pessyt. Eikä ristipistoille ole käynyt mitään. Enkä muistaakseni pessyt niitä etukäteen.