keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Sälää.

Muutossa heitin kaikki teinivuosien kasetit pois kun ei ole enää soitintakaan. Muutama "korppu" sen sijaan piti säilyttää. Etenkin tämä kun sen sisältö (mitä lie?) on ilmeisesti ollut kovin tärkeää.


Jemmaatteko te juttuja lapsillenne? Minä säilyttäisin vaikka mitä jos olisi tilaa. Onneksi ei asuta omakotitalossa, muuten olisi vintit, kellarit ja varastot täynnä kaikkea mahdollista.

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Heh! Mitähän korpulla on? :D Mä jemmaan ja en raaski vaatteitakaan paljoa mitää luovuttaa viel... Mä olen kans sellanen tunnehamstraaja tiettyjen asioiden suhteen.

Niinu kirjoitti...

Meillä on se omakotitalo kellareineen;) Onneksi vintit on jo remontoitu pois, mutta sitten on vielä autotalli ja anoppila ja siskon navetta...
Mä en ole raaskinut heittää c-kasetteja pois,kun mulla on jokin harmaa aavistus jostain askarteluideasta johon liittyy ne nauhat...hah.

Helmi Nainen kirjoitti...

Ihana:) Se varmasti on helvetin tärkeä:)
Mä jemmaan. Joka muksulle on oma laatikko (mahtuu sängyn alle) jonne olen vuosien varrella keräillyt niitä tärkeimpiä juttuja. Niitä on ihan helmi sitten isona katsella:)

Nelsson kirjoitti...

Luulen että se liittyy tutkintotyöhön.

Nelsson kirjoitti...

Hih :) Meillä kaikki turha karsiutuu pois kun puolen vuoden sisään joudutaan muuttamaan kaksi kertaa.

Nelsson kirjoitti...

Mä olen toistaiseksi jemmannut muutamia vauvavaatteista muovilaatikkoon. Ja jotain piirustuksiakin on jemmassa.

Saara kirjoitti...

Omakotitalossa asumisessa on juuri se huono puoli, että voi hamstrata kaikenlaista.. :/ Aika hyvin osaan laittaa tavaraa kirpparille, mutta erityisesti kaikki kirjeet, kortit tms. tuottaa tuskaa hävittää. Niitä onkin sitten kertynyt..