sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

3D-synttärikortti

Tein omalle veljellenikin synttärikortin kolmiulotteisesti. Tämä kortti on aika iso (A4 taitettuna). Tulostin kuusi samanlaista numeroa pahville. Leikkasin ne irti ja liimasin toisiinsa 3D-tarroilla (vai mikä niiden nimi on?). Musta tää oli hauska. Eikä ainakaan liian naisellinen.


Nuo mustat viivat ovat washiteippiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos viestistäsi & neuvoistasi !!!
Vieä kysymyksiä, millä tulostimella voi tulostaa pahville ? Millainen tulostin sinulla on ?
Kun oon ihan tumpelo...Millä ohjelmalla / miten saa "täytettyä numerot fonteilla" ?
terv.Tiina ja eka työaamu

Nelsson kirjoitti...

Minulla on normaali valokuvatulostin - Canon ip4700. Tuota mallia ei enää myydä, mutta vastaavia (ja parempia) saa 80-100e hintaan.

Numerot tein Photoshopilla, mutta taitaa tuo onnistua millä tahansa muullakin ohjelmalla. Taustan kirjoitin täyteen nimeä ja päälle sitten tein yhden suuren numeron, jonka muutin läpinäkyväksi (että taustan teksti näkyy) ja reunat tein paksuiksi.

Jos ei olekuvankäsittelyohjelmaa, voi kokeilla myös niin että esim. Wordissä kirjoittaa sivun täyteen nimiä ja tulostaa sen. Ja sitten sivun päälle piirtää haluamansa onnittelunumeron ja leikkaa irti. Jos on vaikea kirjoittaa vapaalla kädellä, voi koneella tulostaa sapluunaksi ison numeron, leikata sen irti ja sen avulla piirtää kuvion tekstipaperiin.

ninarsku kirjoitti...

Vau, tää on hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan!