keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Messuille.

Lauantaina lähden ekaa kertaa Tampereelle Kädentaidot-messuille. Ymmärtääkseni näiltä messuilta löytää vaikka mitä kivaa.Messuilta löytää myös minut. Olen askartelemassa Fiskarsin osastolla klo 11:30 - 13:00. Ajattelin tuoda mukana myös yhden albumillisen skräppileiskoja. Jos olette tulossa messuilemaan, tulkaa moikkaamaan!!

PS. Ja jos jollain paikallisella on vinkkejä siihen miten näppärimmin pääsee juna-asemalta messuille, niin otan neuvot mielelläni vastaan.

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nyssellä tiätty! http://aikataulut.tampere.fi/?stop=520&direction=2&showLines=1

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Voi hiisi, mä meen perjantaina :/

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Mimmonen valokuvaprintteri sulla muuten on? Pohdin just että mimmosen hommaisin ja sun kuvat näyttävät ruudulta ainakin hyvälaatusilta :)

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Ja minkä kokoisina yleensä tulostat kuvat leiskoihin?

Terkuin yks kyselyikäinen :D

Nelsson kirjoitti...

Kiitos Mari :)

Mulla on Canon ip4700. Ihana laite. Maksoi joitain vuosia sitten satasen. Tekee hyvää jälkeä. Ja melkein kaikki mun kuvat leiskoihin on otettu nykyään puhelimella.

Kuvat tulostan melkein aina 10x15cm paperille. 100 arkkia maksaa n. 12€. Yleensä tulostan suoraan 10-koossa, mutta välillä niin että 10-paperilla on 2 kuvaa. Tulostimen mukana tuli tulostinohjelma, jolla saa valita montako kuvaa arkille tulostaa. Käytän aina sitä softaa, kun se on niin näppärä.

Välillä tulostan isompia kuvia. Siihen käytän A4 paperia. Viimeksi kun ostin, maksoi 100 arkkia n. 25€. Jos jaksaisi leikellä, voisi kymppikuvat tulostaa A4-paperille ja säästää vähän.

Niin, ja aina käytän Canonin omia musteita ja papereita. Musteet tilaan kotiiin Pixmaniasta ja paperit ostan milloin mistäkin. Papereista käytän Everyday Glossyä. Tykkään että kuvissa on kiiltävä pinta ja tuo paperi on edullisin kiiltävä.

Puuhis kirjoitti...

no harmi, kun pääsen itse vasta sunnuntaina paikalle.

Messuille pääsee busseilla 1 ja 7 ja taitaa sinne mennä erikoisvuorojakin. varaudu että bussit on tupaten täynnä. TKL:n sivuilla on aikataulut ja kartat...

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Kiitos!!! ♥