tiistai 1. tammikuuta 2013

Heihei 2012.

Vuosi vaihtuu ihan kohta. Väsyttää, muttei nukkumisesta tule mitään kun yksi tumma ja karvainen läähättää korvan juuressa. Koira. Koira, joka pelkää ukkosta, kameran salamaa ja ilotulitteita.

Viimeinen viikko on mennyt usvassa. Pari päivää ennen joulua otettiin pieneltä ihmiseltä tutti pois ja siitä lähtien on valvottu. Useamman kerran on yössä kiljuttu äitiä ja tuttia. Onneksi tänään kuten välipäivinäkin pääsi töihin huilaamaan.

Selailin juuri puhelimen kuvia. Niistä näkee nopeasti vuoden tärkeitä juttuja...

Viime vuosi on ollut rankka. Sen aikana on muutettu kaksi kertaa. Pakattu ja purettu yhteensä 180 muuttolaatikkoa. On vaihdettu päiväkotia, asuinseutua ja etsitty uusi työ. Viime vuosi kuitenkin alkoi hautajaisilla kun mummo nukkui pois loppiaisena.


Oli paljon myös hauskaa. Kesällä tuli nähtyä Sting. Ja myös Madonna.
 

Peurungassa nähtiin keväällä tuttuja ja leikattiin/liimattiin aamusta iltaan. Ja otettiin tosi fiksuja kuvia.


Lasten kanssa ovat hermot olleet tiukilla.


Mutta kyllä ne termiitit osaavat välillä olla suloisiakin. Ainakin silloin kun kipittävät nätisti ja innoissaan päiväkotiin.


Vuoden aikana muutettiin kauas rakkaista. Mutta lähemmäs muita rakkaita. Eikä sinne Lahteen nyt niin kovin pitkä matka ole.

Oman pääni kestävyyden vuoksi viime vuoden tärkein juttu oli työpaikka. Äitiyslomien jälkeen on ihanaa olla 8h päivässä jotain muuta kuin äiti. Töissä on hauskaa ja ihmiset töissä ovat aivan mahtavia törkymöykkyjä.

Mites sitten ensi vuosi? Tai siis tämä nykyinen vuosi? Ensin pitää ainakin täyttää vuosia (huomenna). Jostain olisi kivaa löytää myös aikaa harrastuksille ja lakata laiminlyömästä tätä blogia. 

Tälle vuodelle ei ole tulossa mitään lupauksia tai suunnitelmia. Aion syödä ja juoda juuri niitä juttuja kuin haluan. Ja kuunnella jatkossakin sitä samaa huonoa musiikkia, jolle kaikki vain pyörittelevät silmiään. Saatan myös jatkossakin aiheuttaa käytökselläni pahennusta ja kummeksuvia katseita. Ja aion nauraa. Paljon.

Ei kommentteja: