perjantai 24. tammikuuta 2014

Paperia, liimaa, kyniä ja kaikkea kivaa.

Huomasin, että blogi näyttää siltä kuin en muuta enää tekisi kuin katselisi leffoja ja näkisi naamoja kaikkialla. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Edelleen leikin papereilla. Ja saksilla. Ja teipillä.


Ja piirrän lasten lempihahmoja. Tämä on Elsa.


Posti muistaa joka kuukausi Studio Calicon paketilla. Project Life on ajan tasalla. Ja siitä voisi ehkä taas jakaa kuvia, jos se jotain kiinnostaa(?).Koska lapsille värittäminen on tärkeää, tahdoin itsekin kokeilla. Ostin aikuisten värityskirjan. Se ei ole "aikuisten" kirja siinä merkityksessä... se vain on täynnä pieniä ja tarkkoja kuvia. En kuitenkaan ole päässyt sitä itse kokeilemaan, kun 4-vuotias ehti ensin.

Aiemmin saatoin mainita inhottavasta migreenistä. Se lopulta meni niin pahaksi, että kohtaus vei hetkeksi puhekyvyn. Säikähdin, kävin lääkärissä ja neurologilla ja lopulta sain lääkkeet, joilla kipu lakkasi. Kolmen viikon säryn jälkeen oli hienoa herätä ilman päänsärkyä.

Lumi toi valon. Ja kirkkaus käy silmiin. Aurinkolaseilla onneksi selviää. Valo on hyvä juttu, päivät ovat helpompia. Kevät on tulossa.2 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Hui! Onneksi sait avun puhekykyyn ja migreeniin.

Aikuisten värityskirja kuulostaa mielenkiintoiselta. Ja laitappas kuvia niistä paperi, kynät ja sakset tekeleistä tännekin :)

Nelsson kirjoitti...

Lääkkeet ovat pitäneet kohtaukset poissa. Pitää vain muistaa ottaa eri napit aamuin ja eri napit illoin. Olen kuin mikäkin mummo lääkepurkkien kanssa.

Pitäisi muistaa ottaa kuvia päivällä. Arkisin se on vaikeaa (kun on töissä) ja viikonloppuisin se unohtaa. Ennen skannasin leiskat, mutta kun annoin skannerin anopille pois, ei sekään enää onnistu.

Lupaan yrittää tuoda jotain paperihommia näytille :)