keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Sumussa.

Yleensä saan räkätaudin lapsilta. En tiedä mistä nyt sain, sillä kukaan tuttu ei ole kipeänä. Viikonloppu meni sairastaessa ja maanantaina oli pakko mennä työterveyteen. Komensivat kolmeksi päiväksi huilimaan. Korvassakin oli pieni tulehdus. Olin ihan varma, että olen terve parissa päivässä. Ja vaikken saa mennä töihin tartuttamaan muita, pystyisin kotona tekemään töitä. Mutta kappas... lääkäri oli oikeassa. Olo on niin hutera, etten jaksa tehdä mitään. Ja äsken kun kirjoittelin työjuttuja koneella, nukahdin tunniksi...

Ostin muuten vihdoin Fitbitin. Taudin takia en ole päässyt sitä oikein kokeilemaan. Tai siis tokihan se on mukana jatkuvasti, mutten ole normaalissa olossa sitä kokeillut kuin päivän tai kaksi. Ja vaikken harrasta liikuntaa, tulee noina normaaleina päivinä se 10 000 askelta helposti täyteen. 

Ja toivon, että Fitbit auttaa minua paremmin ymmärtämään (ja ehkä jopa ennustamaan) migreenikohtauksia. Ne kun ovat viime kuukausina suoraan seuranneet useita huonosti nukuttuja öitä. Fitbit kun kertoo myös sen, miten on tullut yöllä nukuttua. Flunssan tukkoisuus tekee nukkumisen vaikeaksi, eli yöt näyttää tältä...Ei kommentteja: