maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014: 15.

Huomenta. Minulle tämä on taas ilta. Oli suuria suunnitelmia tämän kalenterin suhteen tälle viikonlopulle. Ajattelin kuvata kaiken ja ajastaa valmiiksi. Mutta kappas, kello on taas lähempänä puolta yötä. Eikä kuvia ole. Mutta on juhlittu pikkujouluja, syöty hyvin ja käyty "eläinmuseossa".

Nyt siirryttiin kalenterissa osuuteen: sälää. Metallisia henkareita(?) ja pahvisia lintu-neula (??) juttuja olisi tarjolla. Koska minulla ei ole hajuakaan mitä näillä voisi tehdä, toivon että jollain teistä olisi näille käyttöä.Jos joku ihmettelee miksi minulla on näitä asioita, joista en itse pidä... olen liian utelias. On tullut tilattua mysteeriboxeja. Ja aina niissä kaikki yllätykset eivät ole omaan mieleen.

Seuraavan viikon aikana luukuissa on kaikenlaista :) Mutta kalenterit viimeiset kolme päivää (22-24) ovat jopa minun mielestäni hienoja juttuja täynnä.

edit. 21.12.2014, Onnea Päivi! Laitan nämä postiin heti kun saan osoitteen :)

Päivi kirjoitti...
Sälää, olen todella hyvä keräämään sitä ja koskaan sitä ei ole liikaa!

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Luulenpa, että nukkekotiharrastaja ystävälläni olisi näille käyttöä

Päivi kirjoitti...

Sälää, olen todella hyvä keräämään sitä ja koskaan sitä ei ole liikaa!

elina. kirjoitti...

Sälä on kivaa!

Sanna kirjoitti...

Noita henkareita vois hyödyntää vaikka vauva-onnittelu -korteissa. Joku pieni vaate roikkumaan henkariin ja onnittelut kylkeen. Jep, käyttäisin. :)