keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joululahjakilpailu

Hei taas mussukat. Tämä blogi ei olisi mitään ilman teitä. Siispä joku teistä saa mahtavan lahjan - ElämysLahjan.

Minusta on ihanaa lahjoa ihmisiä. Ja koska nykyään monella on hyvin tarkka maku tai kotoa löytyy jo kaikkea, on helppoa ja hauskaa antaa lahjaksi kokemus tai elämys. Viimeksi annoin veljelle lahjaksi kahden hengen reunakävelyn Tallinnan tv-tornissa (illallisen kanssa). Kaikki kokemuslahjani olen hakenut ElämysLahjoilta Kampista, koska paikan päällä saa niin hyviä vinkkejä ja ehdotuksia lahjoiksi.

Hypin riemusta kun ElämysLahjat halusi antaa lahjakortin arvottavaksi lukijoiden kesken. Nyt joku teistä saa siis ilahduttaa ystävää ja antaa lahjaksi elämyksen. Ja joulupukille voisin vihjata, että tällainen lahja kelpaisi myös minulle :)

Kommentoi tätä postausta kertomalla mikä olisi oma joululahjatoiveesi ElämysLahjojen valikoimasta. Lauantaina arvon kommentoijien kesken ElämysLahjojen lahjoittaman 50 euron lahjakortin, joten sen ehtii antaa vaikka joululahjaksi.edit 21.12.2014.  

Selvyyden vuoksi päätin voittajan julkaista tässä samassa postauksessa.

Kommenteissa oli paljon hyviä perusteluja. Koska voittaja piti arpoa ja random generator tuntui niin persoonattomalta, tulostin kaikki kommentit ja leikkasin "arpalipukkeiksi". Tarkoitus oli kuvata arvontavideo, mutta kello oli paljon ja pieni onnetar oli kovin nopea liikkeissään. Voittaja oli arvottu ennen kuin ehdin edes kameraa hakea. Onneksi on todituksena nämä kännykkäkuvat.

Pennin kaivamassa lapussa luki: ninarsku. Onnea! Kerro minulle mihin sähköpostiosoitteeseen haluat tämän sähköisen lahjakortin :)

15 kommenttia:

elina. kirjoitti...

Ehdottomasti miehelleni tarjoisin Aston Martin -ajoelämyksen. Hän on puhunut jo pitkään että olis kiva päästä kokeilemaan juuri Aston Martinia. Olis ihan paras lahja ikinä hänelle! Ja mulle, jos kerrankin saisin yllätettyä kunnolla.

May kirjoitti...

Voi että, Nelsson, ihania juttuja olet tänne kehitellyt iloksemme! Elämyslahjoillahan on vaikka mitä kivaa valikoimissa! Kiehtoisi kovasti joku ratsastusjuttu, mutta tässä viimeisiä lomaa edeltäviä työpäiviä tahkotessa tuntuu, että ainoa oikea valinta olisi hemmottelu, ja mieluusti lämmin sellainen: http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/hieronta-kuumakivihieronta-hotstone-kasvonaamio

Ah. Lämmintä joulunodotusta sinne!

ninarsku kirjoitti...

Mä ottaisin lahjan itselleni, ja haluaisin kokeilla tota rentoutuskelluntaa. Tai sitten jotakin muuta rentouttavaa hemmottelua.

Jessi kirjoitti...

Olen tosi huono itse tälläisissä, mutta jommankumman näistä voisin hyvin antaa lahjaksi itse:

http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/lamminsuklaahieronta

http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/puinen-konvehti-rasia

Toisaalta molemmista (kuten yleensä näistä välittäjäsaiteista, oli sitten kyse matkailusta, shoppailusta tai mistä tahansa) tulee myös se, että todennäköisesti nämä saisi suoraan palveluntarjoajaltakin ilman siivuaan ottavia välikäsiä. ;)

Sanna kirjoitti...

Onpa vaikea valita yhtä, mutta jotain autoiluun liittyvää valitsisin miehelleni. Tässä vois olla ratkaisu ikuisen lahja-ongelmaan miehelle, jolla on jo kaikkea ja haluaa ne loputkin ostaa itse.

Studying in middle age kirjoitti...

Miehelle ottaisin tosielämän huonepakopelin 3 hengelle

Jenni Ormasuo kirjoitti...

Jotain "kahdelle"; sitä vaille todellakin oltaisiin. Kenties vaikka "champagne in the sky"

Titta Wederhorn kirjoitti...

Benji- tai katapulttihyppy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miehelle ottaisin jonkun noista ajeluista, Ferraria tai rallia. Tää olikin kokonaan uus juttu mulle!
-valma

Niinu kirjoitti...

Joogaa tai suklaakoulu ja kahdelle tietty:) Kiva idea tämmöinen elämys lahjaksi!

Anu kirjoitti...

Tällä hetkellä olisi jo elämys päästä ihan mihin tahansa pois akselilta koti-hoito-työ-kauppa. Mutta asia mistä haaveilen itselleni on jalkahoito, niin elämyksen siitä tekisi kun sen jalkahoidon tekisikin kalat :D

Tuikku kirjoitti...

Päivä huvipuisto Wasalandiassa koko perheelle =lahjatoive :)

lehtipollo kirjoitti...

Illallinen pimeässä ois aika siisti :)

Elina Stromberg kirjoitti...

Vau, mikä arvonta! Elämyslahjoilla on kivoja juttuja - oma toive-elämykseni on päivällinen yläilmoissa (Dinner in the sky). Tai no, kyllä coctailitkin tai skumpat käyvät myös :D

ninarsku kirjoitti...

Minä! Whaaaaaat!!! Aaaaaah!!!! Kiitos kiitos kiitos! Ninarsku (a) gmail.com.