keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Leikattiin ja liimattiin.

Eilen leikattiin ja liimattiin (eikä mukana ollut yrpä eikä illu). Minä lähdin kotoa KAKSI tuntia ennen ja tulin perille vartin myöhässä. Ja reittihaun mukaan tuohon matkaan piti mennä 1h 15min. Että silleen. Omituinen reitti neuvoi mm. kääntymään Lahdentieltä kehä III:lle, sieltä takaisin Lahdentielle ja sieltä kehä I:lle. Niissä ohjeissa ei ollut mitään järkeä... Ja viimeiset puoli tuntia sitten kiertelin ja kaartelin ja etsin oikeaa paikkaa. Kävin jopa kimpsuineni toisessa samannäköisessä talossakin... lopulta pääsin perille. Pöydillä odotti "pienet" pussukat.

Ja heti pitää muistaa hihkua että paikalle tuli Becky Higgins!!! Se on niin söpö ja nätti ja ihana. Kotona mies ei ymmärtänyt tätä hehkutusta ollenkaan... "Kuka pekkihikings?" Mä yritin selittää että se on sama kuin jos sä osallistuisit johonkin pieneen jalkapallotapahtumaan ja edellisenä päivänä saisit kuulla että sinne tulee Beckham. Miehen mielestä ei ollut sama juttu. Mun mielestä oli.

Ja vaikka normaalisti tulee skräpättyä ja kuvattua paljon, ne jäivät tuolla melkein kokonaan tekemättä. Ja kesken kaiken aloin ihmettelemään että miksi kamera ottaa kummallisia kuvia... olin unohtanut että leikin viime viikolla asetusten kanssa. Olisiko ehkä kannattanut korjata ne asetukset ennen eilistä? Olisi.

Tässä pohditaan kumpi on se kuvauksellisempi puoli.

Muistinhan mä varmasti kertoa että siellä oli Becky Higgins? Ja että se oli ihana? Ja söpö? Mies nauroi että mä en varmaan uskaltanut puhuakkaan sille. No en tietenkään!! Mitä sitä osaa sanoa?? Muuta kun naama punaisena hymyillä ja hokea että "thank you, thank you" kun Becky sanoo jotain nättiä omasta leiskasta.

Yritin minä skräpätäkkin, mutta aika vähän sitä sai aikaiseksi. Olisi ollut niin paljon mukavampi seurata muiden puuhastelua.

Ja ettei vaan unohdu, niin eilen siellä oli Becky Higgins!!! Ja minä pääsin samaan kuvaan!! Ja voisin jatkossa opetella hymyilemään kuvissa. Tai edes pitämään silmät auki. Ja uskoa etukäteen jos mulle sanotaan että vaalean, trikoiset, löysät ja rimpsuiset "tunikat" saa näyttämään isolta. No nyt ainakin uskon kun näen omin silmin.


Eilen oli kivaa. Ja koska en muistanut/tajunnut/oivaltanut kysyä ihmisiltä lupaa kuvien julkaisuun, en uskalla näyttää enempää kuvia.

Lisää kuvia ja juttua myöhemmin.

17 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

Muistatko kun joku kehotti lähtemään ajoissa? Jo meiltä ajelee tuonne noin tunnin, joten mitähän kummaa reittiopas on kertonut. Tosin en koskaan usko noihin reittiohjeisiin silloin kun matkalle osuu A) joku kehäteistä B) joku tie kehäteiden sisäpuolella.

Ja kiitos vain lällällää-viestistä! :D Ihana kun oli ihanaa!

sannika kirjoitti...

Mahtava raportti! Ja hauska tuo Beckyn "not fair" -kuva. Kyllä kannatti käydä, vaikka matka ei suora ollutkaan :-)

Nelsson kirjoitti...

Siksi mä lähdinkin puolta tuntia aikaisemmin. Kehät veti ihan loistavasti, mä itte vaan sohelsin ja sotkin melkein tunnin. Itku meinas tulla.

Ja sori jos viestit harmitti, jollekkin piti jakaa ilo. Melkein lähetin sulle kuvallisen viestin.

kioto kirjoitti...

:-)))))
Mä olen ihan häpi sun puolesta täällä, kun oot niin onnellinen. Teemukin luki tän (kun pakotin) ja sitäkin hymyilytti!

Anonyymi kirjoitti...

oli niin kivaa!
ja pöh ihan hyvältä sä näytit/näytät!
Becky oli kyl aika ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

siis, toi vertaus beckhamiin oli kyllä niin osuva!!! :D:D

oli kiva nähdä, harmi ettei ehditty enempää jutskailla. hyvä että löysit perille vihdoin ja viimein.

jehkotar kirjoitti...

Oli ihana tutustua sinuun tapaamisessa!! Tunnelma ja fiilis oli loistava!!!

Taava kirjoitti...

Mä kanssa samaa mieltä, että Beckyä voi verrata Beckhamiin, aivan mahtava juttu ;-D
Kiva oli tavata

xing kirjoitti...

Kiitos vielä papereista, kotiin kannettavaa oli hämmentävän paljon :D Hauska kuva Beckystä!

Hemppa kirjoitti...

Parempi kuin Beckham :D Kiva, kun olit ja viihdyit! Kun jossain vaiheessa saan omatkin kuvat purettua kamerasta, niin laitan sulle pari: Nelsson syö, Nelsson kuvaa, jne. Jotenkin satuit kuviin aina sopivasti!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Yhyy, siis mä en ala... nyt harmittaa vieläkin enemmän etten päässyt... yyyy...

Sinähän näytät kuvassa ihan hyvältä, tunikan kanssa jalat näyttää pitkiltä tikuilta.

Anu kirjoitti...

Onneksi löytyi perille, kerran navigaattorin ohjeistuksella ajannu ja uudestaan en lähde kokeilemaan.

Voi kumpa olisin ollut mukana!

Marzuli kirjoitti...

Hauska raportti:) Kiitos mukavasta pöytäseurasta:)

Pia K kirjoitti...

Kivaa oli! Ehdin nähdä sut, vaikka tiiviisti istuin vaan omalla paikalla työskentelemässä - enkä silti saanut paljon aikaan ;) Beckyn vieressä ois aika vaikea näyttää pieneltä, vaikka olis miten pukeutunut...

kiala kirjoitti...

Huisi päivä! Minäkin kävin pällistelemässä teidän pöydässä ohi kulkiessa. Ootte te niin taitavia. Olin ihan pää pyörällä.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kivaa, kun oli kivaa. Ja kiitos raportista, pääsee hiukan fiiliksiin...

Creomi kirjoitti...

Hymyilyttävän ihana raportti tapahtumasta :) Kivoja kuvia!