torstai 20. tammikuuta 2011

Kommentteja, fanitusta ja pieni suuri netti.

Kun bloggaa, ovat kommentit tärkeitä. Eihän kukaan nyt yksikseen halua jorista. Silti sitä huomaa viikko toisen jälkeen että tulee turhan harvoin kommentoitua. Usein törmää loistaviin ideoihin ja ajatuksiin, jotka tulee merkittyä suosikeihin, mutta silti jostain syystä kommentointi jää. Miksi? Aina ei vain keksi mitään järkevää kommentoitavaa tai tuntuu tyhmältä kirjoittaa että "ihana idea". Ehkä minä saan itseäni niskasta kiinni ja alan jättämään enemmän jälkiä käynnistäni blogeissa.

Kommentoinneista tuli mieleen Flickrin kommentit ja suosikit. Viime vuoden puolella meinasin tukehtua teeheni kun huomasin että itse Ali E oli käynyt kommentoimassa minun kuvaani!!! Olin pilvissä loppu päivän. Ja koska tuosta asiasta tulen näköjään edelleenkin hyvälle tuulelle, on pakko napata printscreen tuosta kommentista.
Ja kun aiemmin osallistuin Elsien ja Rachelin kurssille, kävivät nuo ihanaiset usein kommentoimassa kuvia. Pakko napata nekin kuvat tänne muistoksi.Ja nyt kun muistan miten ihania kommentit ovat, yritän olla itsekin "anteliaampi" kommenttien suhteen ja kehua aina kun näen jotain ihanaa.

10 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Osuit niin naula kantaan, että ihan nyt täällä pakottaa... niin monella sivulla tulee käytyä ja nähtyä ihanuuksia, mutta se käden jälki tulee jätettyä ihan liian harvoin! Petrataan!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Tunnustan minäkin ja jätän merkinnän, täällä on käyty :)

So-nija kirjoitti...

Jep, ihan sama vika täälläkin. Kommentointi tuntuu tyhmältä jos ei ole varsinaista asiaa, pelkkää ihastelua vain :)

m kirjoitti...

minusta taas tuntuu, että tulee ihasteltua vähän siellä sun täällä niin paljon, että meneeköhän muilla hermot saman toistoihin ;) jatkan silti samaa rataa!

Eeva kirjoitti...

Sama täällä! yksi syy miksi joskus jättää kommentoimatta, on että muut ovat jo niin moneen kertaan sanoneet saman "onpas ihana!" -kommentin, että ei enää itse viitsi mainita samasta asiasta :) Niin kuin tämäkin kommentti esimerkiksi ;P

Mutta jos ajattelisi omalla kohdallaan, niin eihän se lainkaan haittaisi vaikka kaikki jättäisivät samanlaisen kommentin, on vaan mukava saada jokin jälki toisten vierailusta niin edes tietäisi, ettei tyhjälle yleisölle postaile! Täytyy siis yrittää parantaa tapansa ;)

Nelsson kirjoitti...

Ihanaa, kommentteja :) Kiitos niistä!! Tulen vastavierailulle mahdollisimman pian.

Omalta osalta blogeissa käynti on tänään jäänyt (tämä oli ajoitettu postaus) kun meidän pieni ihminen on oksentanut... 13 tunnin aikana 14 kertaa. Arvaatte varmaan että pyykkiä on tullut. Toivottavasti nyt helpottaa ja ensi yönä saan nukkua enemmän kuin kaksi tuntia. Nyt pitää taas mennä...

kiala kirjoitti...

Hurjasti voimia ja pikaista paranemista!
Muuten kyllä se lämmittää muidenkin mieltä kun toiset saa huomiota. Juuri Shimellen blogissa ihailin Veeruliirun leiskaa :)

SusannaT kirjoitti...

Aina joskus saa sellaisia kommentteja joista jää ilo koko päiväksi..
Tunnustan itse olevani vähän laiska joskus..

Veeruliiru kirjoitti...

Kun kommentteja on niin kiva saada, yritän niitä kovasti itsekin kirjoitella... Mutta kai siinä siltikin olisi parantamisen varaa! =)
Edes sen "Tosi hyvä idea!"

Anski kirjoitti...

Mulle Ali kommentoi Flickrissä kanssa kerran mun december dailya! Silloin kävi kans niin että tuolilta melkein tipahdin ja sydän jätti melkein lyönnin välistä :D :D Hyvä oli selittää miehelle että kato kato mitä Ali laitto mulle ou mai gaaaaad! Ja sit toinen on ihan että kukaaa...?
Mut kyl se nyt jo tietää ja muistaa Alin, hihi :D