keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

On tänään onnellinen...

Vaikka tolkuton valvominen väsyttää ja usein itkettää, jaksaa sitä olla onnellinen...

...miehestä, joka patistaa nukkumaan illalla kahdeksan aikaan ja hyssyttää kitisevää pientä sylissään parin tunnin ajan että väsynyt äiti saa edes yhden unipätkän yössä.

...äidistä, joka pyytämättä tuli hakemaan rasittavan koiran pariksi tunniksi hoitoon. Koiralla on kai valeraskaus kun se uikuttaa ja ulisee itkevän vauvan ja kaikkien vinkulelujensa perään.
...kahdesta pienestä ja kauniista lapsesta, jotka vaativat paljon mutta ovat ihanimmat otukset koko maailmassa.

...siitä että pieni ihminen pärjää rintamaidolla ja kasvaa reippaasti. Tyttö on jo kuukauden, mutta painaa silti puoli kiloa vähemmän kuin isosiskonsa syntyessään, hassua.

...ihanista puolitutuista. Joka kerta kun menen ulos koiran tai tyttöjen kanssa, on aina joku kysymässä voinnista, ihmettelemässä mun pirteyttä ja jaksamista (en ees ole pirteä). Ja jos pääsen ulos ihan itekseni (kuten eilen kun miehen kotiuduttua pujahdin puoleksi tunniksi ulos ruokakauppaan) vilkutellaan ja heilutellaan ja kysellään kuulumisia silloinkin, eli ei ne pelkästään ole kiinnostuneita mun ihanista tytöistä tai kohelista koirastani.

...siitä että asuu aivan keskustassa niin että pääsee puolessa tunnissa käymään parissakin kaupassa. On se vaan niin ihanaa kun kauppakeskukset ja palvelut on korttelin päässä (jos sitä salaa toivoisi että pääsisi huomenna vauvakinoon sinne korttelin päähän).
...siitä että pieni ihminen kehittyy ja oppii uutta. Niin paljon että neuvolassa sitä oikein ihmeteltiin. Mä kuvittelin että on normaalia että kuukauden ikäinen hakee katsekontaktia...

...rakkaasta, uteliaasta esikoisesta. Ja vaikka kuulemma jokainen äiti sanoo näin, olen sitä mieltä että tuo esikoinen on älykkäin, kaunein ja taitavin lapsi, jonka olen tavannut. Sori vaan kaikki tutut äidit.
...esikoisen sosiaalisista taidoista. Hän on vaan niin etevä ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Viikonloppuna vanhempien kummitytön synttäreillä annettiin kaikille lähtöhalit.

...siitä että esikoinen on niin hyvä isosisko. Hän on aina hoivaamassa ja pussaamassa vauvaa.

...blogin lukijoista, joilta saa hyviä vinkkejä.
...siitä että ystävänä on niin taitava valokuvaaja (kiitos vaan Tanja näistä kaikista kuvista).

...ihanista ihmisistä, jotka pitävät mut suklaassa. Kotiin on tullut mokkapaloja, sacherkakkua, suklaakakkua ja suklaata (kiitos kälyt, kummi, iskä ja Ellis).

...maitohappobakteereista (äidille+vauvalle) ja Cuplatonista, joiden yhdistelmä on vähentänyt koliikki-itkut niin että niitä tulee enää 5-6 tunnin välein. Silloinkin enää sellaisina vajaan parin tunnin kestoisina. Jos tää tästä vähitellen...

...siitä että tulee kevät. Lumet sulaa ja vaunuilla pääsee taas helposti liikkumaan.

13 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

<3

Tanja kirjoitti...

Kiitos vaan ihan itsellesi ja ihanille tytöille! Ilolla mä teitä kuvaan :)

Nipsu kirjoitti...

NIIMPÄ! Mäkin yritän tehdä jotain vastaavaa listaa, kun olen pää kihisten hoitamassa kotona beljättä päivää kipeää 2,5 vuotiasta uhmakasta ipanaa... että pinna välillä meinaa katketa! ja mulla kans toi koira tuo kivan lisäbuustin tähän hullunmyllyyn. sen karvaa on joka paikassa!!!!!!! jopa muovailuvahat oli ihan täynnä mustaa karvaa... anna mun kaikki taas kestää! mutta siis, ilon kautta ei auta muu :) (vaikka välillä tekee kyllä tiukkaa!!)

Laurana kirjoitti...

Ihana postaus <3 Voimia ja tsemppiä pienten ihmisten kanssa. Neelallakin oli masuvaivoja ja ilta-/yöitkua, Disflatyl-tippoja annettiin ja kanniskeltiin huutavaa pientä sylissä yön pimeinä tunteina... Kantoliina oli meillä tosi pop siinä vaiheessa, kun vauvan sai laittaa sammakkoasentoon.

sannika kirjoitti...

Voi kun kiva postaus! Hyvä että väsyn läpi näet positiiviset asiat!

Eilen mietiskelin ihan samoja juttuja Cathy Zielsken postauksen luettuani. http://cathyzielske.typepad.com/my_weblog/2011/03/whats-on-your-list-of-awesome.html
Hyvin menee, kun awesome-listalle saa noin monta asiaa! Pitäisi varmaan listata itsekin.

Anu kirjoitti...

Ihania kuvia, ja ihanaa että olet löytänyt paljon asioita joista olla onnellinen. Yritä löytää niitä joka päivästä niin jaksaa paremmin.

Janica kirjoitti...

Ihana postaus ja upeita kuvia kyllä!

Pidän peukkuja, että leffaan pääset :)

Marika kirjoitti...

Ihanaa, miten jaksat kaiken väsymyksen keskellä löytää hyviä asioita läheisimmistäsi ja elämästä :)

Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

onni <3

Ihania kuvia!

(ja edelleenkin tsemppiä!)

Napsuliini kirjoitti...

Ihana lista! Tulee itsekin hyvälle tuulelle vaikken ole edes listaa tehnyt, mutta kyllä niitä asioita ympäriltä löytyy ihan etsimättäkin.

Tähän on hyvä sitten palata vaikka vain ajatuksen tasolla kun on tosi väsynyt.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mahtava lista :)

Maija kirjoitti...

Oi niitä elämän pieniä iloja. Ja super oi niille isoille, teidän tytöt on hurjan suloisia! Jaksamista arkeen, ihanaa, että löytyy pakokeinoja kauppareissussa tai toivottavasti vauvakinossa! :)

Anski kirjoitti...

Ihana lista <3 Ihanat kuvat <3