perjantai 22. huhtikuuta 2011

10 tärkeintä tarviketta tälle skräppääjälle.

Huomasin että blogimaailmassa on tehty listoja suosikkiaskartelutuotteista. Minä päätin listata ne kymmenen tuotetta, joita ilman en pärjää.

1. Canon. Pixma, EOS ja Ixus. Skräppäämisestä tuli helpompaa kun sain oman tulostimen. Mun rakas Canon. (ja tähän kohtaan sisältyy myös tietokone, musteet, paperit jne.) Suurimman osan tarinoistakin kirjoitan koneelle ja tulostan.

2. Scotchin kaksipuolinen teippi. Pitää varmasti ja on siistiä.

3. Fiskars. Fiskarsin pienet ompelusakset + leikkuri, joka on tärkeä silloin kun tolvatuumaisista pitää taikoa lettereitä.

4. Tussit. Musta ja valkoinen. Jorinoita varten.

5. Kulmapyöristin. Kaikista muista puncheista ja leikkureista voin luopua. Tästä en luovu.

6. Kuviopaperit. Jostain syystä sivujen tausta on mulla usein kuviopaperia. Nyt olen yrittänyt opetella käyttämään taustalla kartonkia. Etenkin jos pidän jostain tietystä paperista, tahdon sitä näkyville suurena pintana.

7. Washiteipit. Niillä voi tehdä pintoja ja niistä saa kivoja koristeita. Jos ei saa mitään aikaiseksi, on niitä kiva hypistellä.

8. Nauhat. Niistä voi tehdä raitoja leiskaan kun sopivaa kuviopaperia ei löydy. Niistä voi tehdä kukkasia ja muita koristeita.

9. Kirjaintarrat otsikoihin. Tarroja niiden olla pitää. En tykkää leimoista enkä siirtokuvista. Ennen rakastin AC:n Thickersejä, mutta niin monta kertaa ovat kirjaimet putoilleet leiskoista, että nykyään välttelen noita. AC:n muut kirjaintarrat kelpaavat edelleen. Myös muita käytetään kunhan fontti ja väri ovat sopivat.

10. Haaraniitit. Ne ovat kuin karkkia lasipurkeissa. Niillä voi kiinnittää, rajata, koristaa. Niiiden avulla saa kuviopaperisilpusta tehtyä koristeita.

Oli tarkoitus etsiä näihin kuvat, mutta se jää nyt toiseen kertaan. Naputtelu on hankalaa yhdellä kädellä. Juniori pysyy nyt hiljaisena vain roikkumalla tississä. Ja nyt pitää olla hiljaa että isosisko saa nukuttua...

8 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mielenkiintoinen lista! Kamerahan olisi ehdottomasti kuulunut omallekin listalle, muttei tullut mieleen :D

sannika kirjoitti...

Kulmanpyöristäjä on kyllä niin Nelsson tarvike, että sen tiesi löytyvän tältä listalta! Muutenkin sun näköinen ja toimiva lista.

So-nija kirjoitti...

Hei, jos sulla on ollut ongelmia Thickersejen kanssa, niin kannattaa olla yhteydessa valmistajaan! Itselläkin oli sama homma muutamien kanssa ja otin maililla yhteyttä. Sain hyvän satsin aakkosia, kun jaksoin itse lähettää ensin vialliset yksilöt merten yli.

Nelsson kirjoitti...

Otin yhteyttä aikoinaan. Pyysivät lähettämään vialliset heille. Lähetin. Sain vastaavat takaisin ja korvaukseksi postimaksuista lähettivät siirtokuvia (joita en tykkää käyttää). Tuon jälkeenkin on irtoilevia arkkeja tullut vastaan, mutten ole viitsinyt valittaa kun postimaksut jenkkilään olivat turhan suuret. Sillä hinnalla pystyi ostamaan jo pari uutta arkkia.

Pia K kirjoitti...

Kiva että joku mainitsee kuviopaperit sivujen taustoina! Sopisi myös mun listaani...

Sanna kirjoitti...

kiva lista! minä jo vinkeistä viisastuneena aina lisään limaa thickersejen taakse (Aleene´s tacky glue) ja sitten pysyy kirjaimet paikallaan.

Taru Jehkonen kirjoitti...

Mielenkiintoinen lista ja erilaisia katsontakantoja :D

Laurana kirjoitti...

Ihan sun näköinen tarvikelista!

Mulla on ilmeisesti ollut tuuria Thickersien kanssa, kun ovat pysyneet erinomaisen hyvin kiinni sivuissa. Yhden värivirheellisen tapauksen palautin alkuvuodesta AC:lle, ja reilun parin kuukauden odottelun jälkeen sain paluupostissa virheettömän tuotteen lisäksi neljä ylimääräistä Thickers-pakkausta. Harmi vaan, että olivat pääosin sellaisia koukeroisia glitter-kirjaimia, ei ihan mun tyylisiä... Eli ei oikein maksanut vaivaa.