perjantai 20. toukokuuta 2011

Elämä on...

... intoa, kun pääsee ruokkimaan sorsia.

... ihanaa, kun pieni tyttö kantaa puistossa minulle kukkia.

... leikkiä, kun pieni tyttö innostuu äitinsä ostamista silikonisista patakintaista. Tämä äiti kun kyllästyi siihen kun kankaiset patakintaat oli aina likaiset. Toinen näistä on nyt oranssi koira ja toinen vihreä sammakko. Niillä on korvat ja silmät. Mieli teki myös ostaa ruskea apina, vaaleanpunainen possu ja punainen... joku.

...hymyä.
... hyvää ruokaa. Mamman kanssa käytiin lounaalla.

... jäätelöhetkiä satamassa.
... jänniä juttuja. Kuten Pennin eka kerta autopesussa.

... seuraamista. Ikkunan alla kaupungin miehet ovat puunanneet puistoa jo pari viikkoa. Kaivinkone ja kuorma-auto on tärkeitä juttuja meidän tytölle, joka ilmoittaa olevansa "palomies".

... tyttöjen juttuja. Käytiin tytöt kolmistaan kampaajalla. Ei voi enää puhua rentoutumisesta kun on mukana ihana uhmaaja ja pieni vatsavaivainen vauva.

Sellasta elämää täällä. Mites teillä?

3 kommenttia:

elinarsku. kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta elämältä! :)
Meillä myös kaikki kaivinkoneet, traktorit ja kuorma-autot yms. on kovassa huudossa. (naapurissa tehdään julkisivuremppaa kummallakin puolella...)

Janica kirjoitti...

Ihanaa arkea siellä vietetään, paitsi nuo pienen masuvaivat vois heivata jonnekin kauas pois! Onpas pieni neiti kasvanut kovasti jo :)

Täällä uutena hittinä on tuo kävely ja päiväunille ei maltettas sit millään käydä :(

onnekas kirjoitti...

Ihana hymy pienellä :) Itse en ole onnistunut hymyjä oikein kuvaamaan, kun aina kameran esiin tullessa hymyt hyytyvät...

Meidän autopesussa käynti oli aikamoinen kokemus äidille, ei niinkään lapsille.. Edellisenä iltana hauskoissa kotivideoissa oli video jossa äiti oli unohtanut sulkea ikkunan ja jo valmiiksi järkyttynyt lapsi sai pesut avonaisesta ikkunasta. Sitä sitten kauhistelin ja marmatin etteikö äiti tajunnut edes ikkunoita tarkistaa..

Sitten seuraavana päivänä kun olimme autopesussa, poika oli hieman hämillään tilanteesta ja yritin puhella rauhoittavia. Huomasin sillä hetkellä että takakontin kohdalta tulee vettä ihan lorisemalla sisälle. Siinä sitten yritin pitää lasten huomion toisaalla ja välttää lasten vilkuilua taakse etteivät saa traumoja kun juuri olin vannonut ettei vesi pääse sisälle, ja mielessä pyöri mistä vesi voi tulla kun tarkistin kontin. Kun tulimme pois, huomasin että jarruvalo oli haljennut ruuvin kohdalta ja repsotti ihan avonaisena..