keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kun äiti tahtoo skräpätä...

...tahtoo tytötkin. Iltaisin nämä sammuvat joskus kymmenen aikoihin ja aamulla heräävät kuudelta. Eli ei silloin äidille jää omaa aikaa. Pakko yrittää tehdä jotain siis päivällä. Yhden lapsen kanssa se vielä onnistui, riitti kun harhautti yhtä. Nyt pitää pitää kaksi tyttöä viihdytettyinä tai joutuu kärsimään termiittien tuhotyöt.

Pennille onneksi riitti nyt jämäpahvit valokuvapaperien takaa, piippukrassi ja mun ihanat washiteipit. Näytin että niistä pehmeistä kepeistä voi taivutella vaikka kaloja ja sydämiä ja tyttö teippaili niitä innoissaan pahville.

Tässä on Pennin tekemiä "valaita".

5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Voi, miten söpöjä!!!täällä uusi lukijasi..terveisin romulyyli-riitta.

Jeppula kirjoitti...

Noihan on tosi sulosia. Tuollasiahan voisi käyttää vaikka koristeina skräppäilyssä... Toivotaan, että omaa aikaa harrastukseen löytyy:)

maikko kirjoitti...

hyvin harhautettu, kivoja tuotoksia :)

Janica kirjoitti...

Ihania! kekseliäs olet :) Täytyy keksiä täälkin joku harhautus, voiskin noita piipunrasseja ostaa ja jotain muuta. Tuo 1v. on vaan viel niin pieni tommosiin...

kiala kirjoitti...

Kääk, toivottavasti nukkuvat päivisin hyvin. Isommaksi kun kasvavat, niin helpottaa, kun osaavat jo vaatia, että äiti anna mulle tota ja tota ;) Tai sitten leikkivät keskenään. Lävistimet ovat meidän 2-v:n suosikit. Niillä on kiva napsutella reikiä ja joka kerta sieltä ihan oikeasti tulee paperin pala, on se ihme! Sitten niitä voi liimata paperiin laitettuun kaksipuoliseen teippiin.

Toivottavasti saat välillä omaa aikaa. Söpöjä valaita!