maanantai 15. elokuuta 2011

Pieleen.

Tänään piti tehdä vaikka mitä kun esikoisen sai päiväksi (tai no kuudeksi tunniksi) hoitoon. Piti päivittää seuran sivut ettei kaikki satujumpasta kiinnostuneet soita puheenjohtajalle. Piti päivittää esitteitä, tulostella kuvia ja maksaa laskuja kun uteliaat kädet olivat hoidossa. Noooh. Koneellapa ei päässyt nettiin. Yritin käynnistää uudelleen (se kun joskus auttaa) mutta kone sammui. Ja kun käynnistin uudelleen, oli rakas rakkineeni sitä mieltä että "hardware has changed". Windows piti kuulemma reactivoida. Jeejee. Kiva vaan kun kone ei päässyt nettiin uudelleenaktivoitumaan. Lopulta piti soittaa ja aktivoida systeemit puhelimessa. Kolme tuntia meni hukkaan. Pyllystä koko Microsoft.

Viime aikoina on muutakin mennyt pieleen. Pesukone on hajonnut. Robotti-imuri hajosi. Mun puhelin tippui järveen. Kohta en uskalla kostea mihinkään.

Yksi päivä kun väsyneenä syötin lasta ruokapöydässä, ihmettelin pitkään että miksi kosteuspyyhepaketissa luki "al core". En keksinyt syytä. Kun suljin paketin, huomasinkin että siinä luki "natural care".

5 kommenttia:

elinarsku. kirjoitti...

voi kurjuus. mutta tykkää-nappuloisin tota al core -juttua! :)

Janica kirjoitti...

Joo, jutun loppukevennys oli kyllä tuo al core :) Taitaa mennä äidin univelan piikkiin?

Muihin kohtiin sanoisin, että tylsyyden tylsyys.. Omenapuhelin ei tykkää kosteudesta muutenkaan saati järvellisestä vettä :(

Se on muuten usein niin, että kaikki laitteet hajoaa suht samaan aikaan, miksi lie...

Anu kirjoitti...

Ihan kävi naurattamaan, anteeksi. Mutta näitä päiviä täälläkin, aika useesti. Toivottavasti ei kahta peräkkäin siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Nelppa! niin se sit joskus menee ku alkaa mennä...
pylly sanon sun puolesta.

kiala kirjoitti...

Voimia ja aurinkoa!