keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Lempiblogit.

Mulla pyörii blogilistalla ja googlen listalla paljon blogeja. Osan heitän välillä pois ja välillä taas hamstraan mukaan uusia. Päätin listata tämän hetken 15 lempparia. Nämä ovat vähän laidasta laitaan - on ihan ammattimaista bloggaamista ja sitten taas kotiäitien arkea. On sisustusta ja askartelua. Remonttia ja muotia. Ja jottei tästä postauksesta tulisi niin tylsä, nappasin kuvat suosikkiblogieni bannereista.

Smile And Wave
Kahden lapsen kotiäiti sisustaa, ompelee, askartelee, vetää nettikursseja ja rakastaa kirppareita.


Tilli Mössonpoika
Tämäkin kahden lapsen äiti ompelee, askartelee ja tekee kaikkea ihanaa ja värikästä.


Visuaalisesti vaativa
Visuaaliseti vaativa kottarainen päivittää blogiaa usein ihanilla kuvilla.


simply autumn
Vauvaelämää, Project Lifeä ja skräppäystä.muutama hetki
Kaisulla on kaksi lasta. Ja kamera, jolla hän kuvaa arkea uskomattoman kauniisti. Välillä nauran blogin jutuille niin että pissat meinaa tulla housuun.


a little bit of me
Susan Weinroth on uskomattoman lahjakas skräppääjä. Ja tilkkutäkkien tekijä.

Create Loves
Holly on äiti ja yrittäjä Kanadan maalta.Blogi on sillisalaatti kaikkea mahdollista muotia/kotia/käsitöitä/valokuvia/perhe-elämää jne. 


Time of the aquarius
Ihania kuvia ihanasta kodista.


Chez Larsson
Remppaa, sisustamista ja valkoista väriä. Benita osti uuden talon ja remontoi sitä nyt huone kerrallaan. Tämän blogin uusia postauksia minä odotan aina innolla.

Young House Love
Jos yhtään tykkäätte sisustusohjelmista ja ennen/jälkeen kuvista, on tämä blogi mieleen. Tämä nuori pariskunta sisustaa (jo toista) kotiaan alusta loppuun. Joka postaus sisältää älyttömästi kuvia ja tarkat selosteet ja hinnat projekteista. Valikoista löytyy helposti myös tarina heidän häistään, linkit kaikkiin projekteihin ja jopa "mood boardeja". Jos mieli tekee sisustaa, täällä blogissa voi kahlata tuntikausia. Jos olisi aikaa.


Varpunen
Pikkuvarpunen on Sukin blogi. Alunperin minut blogiin veti vauva-arki, nyt seuraan blogia lähinnä sisustuskuvia ihaillen.


A Beautiful Mess
Kun aloitin aikanaan skräppäämään, ensimmäisiä papereitani olivat Elsien suunnittelemat Love, Elsie -tuotteet. Nykyisin Elsie ei skräppää vaan puuhastelee oman putiikkinsa ympärillä. Blogin sisältö on tällä hetkellä pitkälti vaatteita, valokuvausta ja ruokaa.


Becky Higgins
Becky on nainen Project Lifen takana. Hän bloggaa tällä hetkellä pääasiassa PL 2012 tuotteista, mutta blogista löytyy myös reseptejä, vinkkejä ja muuta.Ali Edwards
Minä fanitan Alia. Kirjahyllystä löytyy monta Alin kirjaakin. Tuo ihminen vaan osaa tehdä mahtavia leiskoja. Blogissaan hän kertoo elämästään ihanan avoimesti.


Ellis
Onko Suomessa yhtään askartelijaa, joka ei olisi kuullut Elliksestä? Ellis on ihana. Ja Ellis on mahdottoman puuhakas. Blogista löytyy ideoita laidasta laitaan. Jos joskus ei skräppäämisestä tule mitään, voi Elliksen blogista kaivaa jonkin ihanan leiskan avuksi :)Mitkä ovat teidän lempiblogejanne ja miksi? Pistetään hyvät blogilinkit jakoon, jookos?

8 kommenttia:

Benita kirjoitti...

Kiitos! :)

Minna kirjoitti...

KIITOS Nelsson : )

Laurana kirjoitti...

Melkein kaikki tältä listalta löytyy myös mun Google readeristä :) Viime aikoina suurimpimpia suosikkeja ovat olleet sopivassa suhteessa sisustusta, elämää, kauniita kuvia ja inspiraatiota sisältävät blogit, kuten (monien jo mainittujen lisäksi) Kahden suora, Bambula, Weekdaycarnival... Lisää lemppareita löytyy blogini linkkilistalta.

baula kirjoitti...

Kiitos tästä listasta, ihania uusia tuttavuuksia löytyi. :)

emma kirjoitti...

kaks ihan suosikkia on kahden suora (laurana mainitsi jo sen) ja paikka auringossa. ihania blogeja ihanine kuvineen ja ajatuksineen. montaa blogia myös tästä listalta seurailen :)

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Minäkin kiitän. Hiton kovaan sarjaan olit minut poiminut! <3

Ja komppailen edellisiä vahvasti, etenkin Kahden Suora on sulattanut sydämeni. Monta kertaa.

Anski kirjoitti...

Monta näistä seuraankin jo ennestään mutta uusiakin tuttavuuksia löytyi, kiitos! Pitäisi itsekin tehdä jossakin vaiheessa tälläinen, kun ei blogin linkkilistakaan oo mulla yhtään ajan tasalla.

Ellis kirjoitti...

Ellis on ollut nyt kyllä tuhottoman hiljainen, varsinkin kun näin kuukauden myöhässä lukee blogeja läpi! :P