torstai 20. lokakuuta 2011

Sehän skräppää!

Kyllästyin keskeneräisinä pyöriviin sivuihin ja päätin skannata ne ja tunkea albumeihin. Eihän niistä mitään iloa ole pöydillä lojumassa. Jos joskus saan jostain virtaa ja jaksan alkaa niitä vielä työstämään, on se varmaan sallittua.

Tässä sivussa meidän kaksikuinen Lillukka ja räkäklöntti. Iltaisin kun pieni huusi vatsavaivojaan tuntitolkulla, kertyi kai limaa jonnekin rööreihin. Aamuisin tyttö aina aivasti ja nenästä tuli jättimäinen vihreä räkäklöntti. Isosisko kommentoi sitä aina että "ällöö!!". Pitihän tuosta leiska tehdä. 

Otsikossa muuten American Craftsin Thickersit, jotka eivät pysy kiinni. Ne on nyt liimattu (vinoon) kun hermo meni.

8 kommenttia:

Veeruliiru kirjoitti...

Mitkä ilmeet neidillä! =D
Tykkään kovasti tuosta mustasta viivasta rajaamassa kuvat tuollalailla isoksi kollaasiksi!
Musta tässä sivussa ei oo yhtään keskeneräisyyden tuntua.

Sini kirjoitti...

;) minustakin tämä näyttää ihan valmiilta eikä kaipaa mitään lisää, ilmeet on kyllä veikeät

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat ilmeet kyllä:) Varmaan typerä kysymys, mutta mistä syystä skannaat sivut? Säilytätkö siis sivuja sekä koneella, että albumeissa?

-aloitteleva skräppääjä

Nelsson kirjoitti...

Tuo skannaus oli hyvä kysymys :)

Aluksi säilytin koneella täyskokoiset kuvat leiskoista ihan vaan siltä varalta että alkuperäisille leiskoille kävisi jotain. Tai jos joskus haluaisin tulostaa leiskoista itselleni oman kirjan.

Aika pian lopetin tuon, mutta skannaan leiskat (ne mitkä voin) ennen albumiin laittoa, ja tallennan ne nettikokoisina jotta voin jakaa ne täällä blogissa.

Toki voisin skräpätä vain itsekseni, mutta jos en itse olisi nähnyt aikanaan leiskoja netissä, en olisi itse löytänyt koko skräppäystä. Nytkään ei kukaan lähipiiristä skräppää, ainoastaan nettitutut. Eli munulle leiskojen näyttäminen netissä on tärkeä osa harrastusta. Täällä kun saa hyödyllisiä vinkkejä kommenttien muodossa.

Marika kirjoitti...

Ihan huippu leiska! Toi otsikko näyttää niin hyvälle!!!

sannika kirjoitti...

Haha, mainiot ilmeet! Ja ihan valmiin näköinen leiska minustakin - albumiin vaan ja seuraavan kimppuun sitten, kun taas on hetki aikaaaskarrella!

kiala kirjoitti...

Ihanat ilmeet ja mahtavan hauska ja hurmaava leiska! Tuo nuoli...

Anski kirjoitti...

Haha :D Mahtavaa miten räkäklöntti sointuu kirjainten ja paprujen väreihin :D Hekottelen täällä vaan itsekseni nyt xD