torstai 19. tammikuuta 2012

Vesillä.

Jottei tää bloggaaminen menisi ihan iPhone-puuhasteluksi, tulin tuomaan leiskan näytille. Anteeksi muuten huono skannaus. Tai rajaaminen. Tai jotain. Alhaalta puuttuu vähän. Oikeasti tuo tikkaus ei mene noin reunaan.

Oli tarkoitus kaivaa tähän samaan leiskaan vastaava kuva kolmenkymmenen vuoden takaa. Muistan jossain albumissani olevan kuvan, jossa minä istun nuo samat pienet veneliivit päälläni mamman vieressä veneessä. Mamma (=minun äitini) oli silloin viimeisillään raskaana. Ilman veneliivejä. Ja silloin vieressä istui harmaa villakoira. Ehkä sen kuvan vielä jostain kaivan, skannaan ja tulostan tuohon viereen. Heti siis kun selvitään tästä hälinästä (huomenna hautajaiset, sitten pakkaamista ja viikon päästä muutto). Me ei muuten olla edes aloitettu pakkaamista :)


Otsikon muuten tikkasin ihan käytännön syistä. Nuo AC:n Thickersit kun eivät pysy. Ikinä. Kaksi kertaa olen niistä jo valittanut. Enää en jaksa. Ompelen siis loput kirjaimet tästä eteenpäin sivuun kiinni ja sitten en osta niitä enää. Muut Thickersit pysyvät, mutta nuo pahviset ei. Tyh-määäÄÄÄÄ (näin muuten sanoo Velmu-kettu päivittäin kun meillä joku katselee Doraa.).

2 kommenttia:

Jeppula kirjoitti...

Kiva asettelu sivussa! Ja nuo ompeleet ovat niiiiiin kivat!

Emi kirjoitti...

Tosi raikas sivu, mutta ei kuitenkaan liian laimea!! Ihana kokonaisuus :)