maanantai 20. helmikuuta 2012

Kuinka monta?

Minä mietin äsken lukumääriä.

Kuinka monta skräppisivua/leiskaa olet tehnyt?

Missä niitä säilytät?
Jos säilytät albumeissa, niin millaisissa?
Kuinka monta albumia sinulla on?
Montako leiskaa saat mahtumaan albumiin?

Kertokaa :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Koskaan en ole laskenut montako leiskaa on tullut tehtyä mutta veikkauksena voisin heittää n. 200-300 välillä. Säilytän sivut AC:n albumeissa joita on nyt 3 sekalaista, yksi hevosen, yksi lapsen ja yksi luokan. Lisäksi on yksi 8x8 teema-albumi. Joissain kansioissa on paljon leiskoja (n.25-30) ja toisissa vähemmin, riippuu kuinka paksuja sivuja on tehty.

Tyytyväinen en ole tämän hetkiseen tilaan. Leiskat on täysin sekaisin kansioissa, ainoastaan säilötty. Osasta en enää tykkää ja mietin heittäisinkö pois. Kansiot taasen ei mahdu kunnolla mihinkään hyllyyn . En kuitenkaan ole jaksanut tehdä tilanteelle mitään toistaiseksi.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Lukumäärästä en uskalla sanoa mitään, en ole koskaan laskenut. Mutta olisikohan jotain sadan luokkaa kaikkiaan...

Kaikki leiskat asustelevat 12x12" kansioissa olivat sitten 8x8", letter tai 6x12" kokoisia. Kansiot, tai albumit, on ACn mustia.

Albumeita on tällä hetkellä viisi - kaksi esikoiselle, yksi nuoremmalle tytölle, yksi sekalaisille ja yksi Project Life 2011. Lisäksi on vielä yksi albumi, joka on vielä tyhjä, mutta jonne piakkoin alkaa siirtyä nuoremman likan sivut, kun ekasta kansiosta tulee tila vastaan.

Noita uusia kolmiulotteisia sivuja mahtuu albumiin vähemmän kuin litteitä, mutta kaipa niitä sellainen viitisenkymmentä menee. Vai mites PLssä niitä taskuja onkaan...

Puuhis kirjoitti...

Minä aloitin skräppäämisen A4:silla joita on ehkä parisenkymmentä. Nyt teen lähinnä noita 12"x12" ja niitä on pari kansiota. Yksi lapselle ja yksi sekalainen. Kansioon taitaa mahtua 10+10 muovitaskua kivasti eli noin 40 leiskaa. Muksun kansio alkaa olla täynnä ja uusia pitäisi hankkia. Kaikkiaan satakunta sivua.

Kokeilen myös käyttää isoa valokuva-albumia, mihin pitää liimata leiskat kiinni mustiin sivuihin. Taitaa olla kuitenkin epäkäytännöllinen ja vaatii litteitä sivuja.

Niinu kirjoitti...

10 leiskaa tehtynä:)
Säilyvät Suomalaisesta Kirjakaupasta ostetuissa skräppikansioissa(muovitaskuissa). Albumeita on jo kolme vaikka eka vasta täyttyy...Yhteen albumiin taitaa mennä se 10 leiskaa?
Ihan aloittelija olen siis tässä lajissa, mutta tykkään kovasti!

Anski kirjoitti...

Pitäis laskea leiskat jossakin välissä, niitä on kyllä ihan liikaa. Säilytän sivuja AC:n kansioissa muovitaskuissa. Mua kyllä harmittaa sulloa niitä muovin sisään, kun sivuja olisi kiva kosketellakin. Mutta en oo parempaakaan tapaa keksinyt. Kansioita on mulla neljä, tosin uusia pitäis ostaa, kun nytkin on kasa sivuja mitkä odottaa kansioihin pääsyä. Aiemmin leiskoja meni enemmän per kansio, nykyään on niin paljon korkeutta sivuilla että tosi vähän mahtuu yhteen kansioon, mikä kanssa ärstyttää :D