torstai 19. huhtikuuta 2012

Pakataan.

Täällä pakataan.


Mulla on ongelma. Tykkään askartelutapahtumissa selata muiden töitä. Ja jos muutkin tykkää selailla, niin olisi reilua ottaa omia albumeita mukaan. Eikö? Mutta ne painaa. Ja on isoja. Otanko vai enkö?

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Ihaniahan ne olisivat, mutta itse kuljen ainakin tapahtumaan julkisilla - joten ylimääräiset jäävät kyllä kotiin. Monta työtä kuitenkin ajattelin tekeväni viikonloppuna.

Anniska kirjoitti...

Kivahan niitä olisi selailla :)

Itse en valitettavasti pääsekään paikanpäälle leikatun koiven oikuttelun takia, mutta kun Tutteli tulee noutamaan omaa albumiaan, niin hän voi ottaa miullekin sen vihreän AC:n albumin. Vaihtovaluuttojen pitäisi myöskin tulla Tuttelin mukana :---)

Laurana kirjoitti...

Ota ihmeessä, jos vaan viitsit kuljettaa :)

Mä en ensin aatellut ottaa vanhoja töitä mukaan, varsinkin kun mulla ne on tosiaan vanhoja, uusinkin räpellys jostain viime kesältä... Olen kuitenkin joka tapauksessa ottamassa mukaan PL-albumin ja koska albumissa oli tyhjää tilaa, sujautin sinne mukaan muutaman satunnaisen työn. Jos vaikka jotakuta sattuisi kiinnostamaan.

Anski kirjoitti...

Mä aattelin ottaa mun minialbumeita mukaan muutaman. Harkinnan alla on myös otanko yhden albuminkin, jos otan niin se on letterkoon. Pakkaukset vielä tekemättä, että saa nähdä mihin paniikkiratkaisuihin täällä päädytään :P

Anski kirjoitti...

Ja niin, siis ota ihmeessä, jos vaan mahtuu mukaan!

Nelsson kirjoitti...

Mahtuu kun autolla tulen :) Ihanaa nähdä tuttuja :) Toivottavasti päästään vierekkäisiin pöytiin niin ehditään höpistä.