lauantai 14. huhtikuuta 2012

Vajaa viikko.

Mihin se aika taas meni? Intohimona Skräppäys 2012 on vajaan viikon päästä.

Itse en tapahtumassa ole ikinä ollut, joten en tiedä mitä siltä odottaa. Tällä hetkellä yöt ovat kotona turhan katkonaisia, joten eniten ehkä odotan kunnon yöunia :)

Olin alunperin ajatellut tilaavani paikalla olevilta myyjiltä juttuja ennakkoon, mutta se nyt jäi. Ennakkotilausalennukset olivat niin pienet etten viitsi. Ennemmin sitten hypistelen papereita paikan päällä ja ostan sieltä.

Tänään kaivoin jo valokuvia esille että on jotain mitä skräpätä. Samalla siirsin pinoon kaikki välineet ja koristeet, joita en käytä. Vien ne IS:n rompetorille. Jos siis jaksan valvoa illalla kahdeksaan asti :)

Tietääkö kukaan Peurungasta tarkemmin? Onko paikan sapuskat hyviä? Vai onko lähistöllä muita ruokapaikkoja?

Toivottavasti paikalle tulee paljon väkeä, niin saa monelle blogitutuille "kasvot". Pitääkin askarrella joku nimilappu rintaan.

Ainiin. Se kylpylä. Polskimaan!!! Ehtiiköhän siellä kurssin, syöminen, uimisen ja juoruamisen lomassa skräppäämään ollenkaan?

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

peurungasta vaan kommentoin, että oltiin siellä alkuvuodesta. harmittavasti koko paikka oli buukattu AIVAN täyteen, ei siis oo mikään iso kylpylä. niin siellä oli ruoka koko ajan loppu päivällisellä ja joka paikka täynnä porukkaa. huoneet oli kyl aivan kivat kylpylä hotellissa. ja niin, jotenkin kylmä oli se kylpylä, kun on niin korkea tila. ja väkeä sielläkin päivällä niin, ettei suihkuun mahtunu, se harmittaa. ne suihkutilat on tosi ahtaat, kun vanha kylpylä kuitenkin, joka rempattu. illalla sit mahtu hyvin suihkuun ja uimaan:) mut ehkä teitä helpottaa se, et on kai jtn aikataulutettua (?) ohjelmaa, niin ehkä ne muut kylpylä vieraat käy eri aikaan syömäs ja uimas kun te:) ruoka kyl oli aivan hyvää siinä seisovan pöydänkin puolella. ala cartesta ei oltu tajuttu varata pöytää ennakkoon ja se oli sillon ihan täys. mukavaa viikonloppua askartelun parissa!