lauantai 29. syyskuuta 2012

Myllyn Paras Vierasvara testissä.

Taisin jo jossain vaiheessa hehkuttaa että pääsin mukaan Buzzaamaan Myllyn Paras Vierasvaraa. Nyt on leivokset ostettu, tarjottu, syöty, mussutettu ja herkuteltu. Meillä testattiin kaksi pakettia suklaaleivoksia ja yksi paketti kinuskileivoksia.


Normaalisti valitsen aina kinuskiset jutut suklaata ennen, mutta kun hipelsin paketteja kaupassa, oli suklaaleivos huomattavasti paremman näköinen. Se kinuski näytti ihan lakkaleivokselta. Ja pitää muuten heti ihmetellä millainen hintaero noiden leivosten välillä eri kaupoissa on. K-Supermarketissa yksi paketti (=4 leivosta) maksoi 5,99e kun taas Prismasta sen sai hintaan 4,59e.

Nämä kuvat ovat nyt hieman tylsiä, mutta vieraat eivät halunneet kuviaan verkkoon. Kuvissa sitten siis pelkkiä leivoksia.


Jos sanotaan suoraan ja ollaan rehellisiä, olivat kinuskileivokset pettymys. Tai ehkä ne eivät olisi olleet niin suuri pettymys, jos niiden nimi olisi ollut lakkaleivos. Leivoksissa oli kinuskia vain rakeina ja koristeina päällä.  Päämakuna maistui lakka. 

Kun näitä kinuskisia tarjottiin vieraille, jäi niitä yli. Jokainen söi toki sen minkä otti eteensä, mutta viimeinen leivos ei kelvannut kellekään. Sen sijaan suklaiset kyllä katosivat näkyvistä hyvin nopeasti.


Suklaiset olivat niin hyviä, että kaikki meni. Ja lisääkin olisi maistunut. Liljakin sai maistaa. Ja maistiaisen jälkeen tuijotti minun leivostani vaatien lisää.


Suklaisia voidaan jatkossakin ostaa kotiin, sillä nämä sulavat nopeasti kun tarve iskee. Ja ne lakkaleivokset kinuskileivokset taas saavat jäädä jatkossa muiden herkuiksi.

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

Ei kommentteja: