lauantai 22. syyskuuta 2012

Rakkaat kukkaistytöt.

Tämän leiskan valokuva on nähty jo monta kertaa. Kuva on kuitenkin niin rakas. Ja viime aikoina olen alkanut skräppäämään näitä pöydällä pyöriviä kuvia albumiin. Päätin kokeilla ekaa kertaa Skissedillan haastetta (koska kaikki tuntuvat niitä tekevän). Ja päätin samalla tehdä kaiken mahdollisimman vaikeasti, eli kielsin itseltäni teipit, tussit ja kuviopaperit. Päätin että nyt yritän käyttää leimoja (aargh??), suihkeita, maaleja ja siirtokuvia (AARGH). Ja tällainen tuli.

Leiskan nimi on rakkaat kukkaistytöt. Ihan vaan siitä syystä että tytöillä on kukkanimet. Toisella etunimenä, toisella toisena nimenä.


I was up to challenge myself. So I tried Skissedilla for the first time - Sketch #176. This layout is called My dear flowergirls (because my babies were named after flowers) and I really wanted to challenge myself. I hate don't like mists, stamps and rub-ons. So I used them. A lot. It was hard.

8 kommenttia:

apapelouca.blogspot.com kirjoitti...

Amazing stamp work, I love the picture Who won´t to kiss this chick...:-)

Anonyymi kirjoitti...

jotenkin sopivan rouhee mun makuun.

sannika kirjoitti...

Me likes! Jollakin lailla selkeä ja helppo katsoa vaikka on älyttömästi kaikenlaista siellä takana.

Jeppula kirjoitti...

Wau, kannatti jättää papaerit ja teipit ja haastaa itsensä! Lopputulos on aivan mahtava! Tykkään niin noista leimailuista ja kuva on kyllä supersöpö:)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Herkullinen ja ihan mahtava sivu!

Laura kirjoitti...

Loistavaa! Pikkuisen tyttäreni eilen nukutettuani höyhensaarille surffailin pitkästä aikaa vapautuneesti ja annoin linkkien kuljettaa yhä uusiin ja uusiin blogeihin. Ja sitten löysin sut. Ja sitten päädyit suosikeihin. Ja tänään jatkoin lueskelua. Ihan mielettömästi inspistä askarteluihin! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

So beautiful! Awesome stamping! Thanks so much for joining me and the Skissedilla fun this week! - Ashli ​​:)

Broggis kirjoitti...

Beautiful picture, and lovely colours! Thanks!