lauantai 3. marraskuuta 2012

Project Lifeä.

Minusta on kiva katsella muiden tekemiä Project Life -aukeamia. Ja tietenkin on kiva katsella niitä omiakin. Jostain syystä niiden esittely on vain jäänyt. En tiedä onko syynä laiskuus (varmaankin on) vai ujous. Project Life kun  kertoo arjesta melkein kaiken. Tässä kun tilailin ensi vuodelle albumiin taskuja (kohta se tammikuu jo on), mietin että josko niitä sivuja voisi sittenkin esitellä jotenkin. Vaikka blurraten tietyt tarinat ja henkilöt. Kiinnostaako Project Life enää ketään? Vai onko niin että moni sitä tekee, mutta kukaan ei halua jakaa?


Tähän samaan syssyyn pitää sanoa että täällä olisi kasa isoja (aukeamia) leiskoja esiteltävinä, mutta ne peevelit eivät mahdu tulostimeen. Ja tälleen iltahämärissä niiden kuvaaminen ei onnistu. Pitäkää peukkuja että huomenna on valoista ja lapset viihtyisivät edes pienen hetken tappelematta niin saisin sivut kuvattua.

PS. Eikä me olla mitään sukua Ruåtsin kuninkaallisille, vaikka tuossa yllä on Madden kihlakuva. Mulla vaan on tapana välillä tallentaa puhelimeen kuninkaallisten (ja julkkisten) hää/kihla/vauvakuvia ja niitä tulee tallennettua albumiin omien kuvien ohella samalla lailla kun muitakin uutisia. Vaaleistakin aina jemmaan sen äänestysoikeuslappusen.

7 kommenttia:

Kaisuliina kirjoitti...

Project life kiinnostaa kyllä kovasti. Monesti olen miettinyt itsekin sen tekemistä mutta en ole aloittanut koska kasaan tavallista valokuva-albumia. Mutta ehkä se on se minun project life?
Mistä muuten tilaat noita taskuja? Pitäisi mullakin saada taas kasa ensi vuoden albumiin.

Marika kirjoitti...

Musta on kiva katsella toisten PL aukeamia.

Itse kokosin viime vuonna. Saa nähdä tuleeko toista kertaa kasattua. :)

Nanatar kirjoitti...

Kokoaja ilmoittautuu ;).. Arvaa olinko tänään ihan täpinöissäni kun kitin osat saapuivat. Laita ihmeessä tännekin päivitystä. Itse ainakin oli 2011 kiva seurata muiden projekteja ja niiden etenemistä.. tosin osalla hiipui tuossa maalis-huhtikuun vaiheessa ja siihen se sitten taisi jäädä usealla. Laurana on tehnyt muutamana vuotena ja hänen sivujaan olenkin innolla seurannut.

onnekas kirjoitti...

Kyllä vain, innostus senkuin kasvaa näin ensimmäisen vuoden loppua kohden ja uutta vuotta on jo mietitty, uusia ideoita(ja ihan uutta tyyliä) on hahmoteltu, papereita keräilty ja uutta erilaista inspiraatiota haettu muiden projekteista. Eli tosi mielelläni näkisin lisääkin tätä projektiasi.

Mistä muuten tilasit noita uusia taskuja? Olen yrittänyt keksiä mistä saisin tilattua niitä journalingkortteja ja mihin postikuluhintaan mutta tuo Amazon ei aukea mulle yhtään :(

Nelsson kirjoitti...

Taskut tilasin ensi vuodelle Scrapbook Inner Circlestä. Ovat ainoita, jotka myyvät Project Lifeä Eurooppaan.

Tämän vuoden taskuina olen käyttänyt AC:n normaaleja taskuja. Siis niitä, joissa on kuusi 10x15 taskua. Ja nuo pienemmät kortit pysyvät niissä 2-puoleisella teipillä.

Nelsson kirjoitti...

Scrapbook Inner Circlestä :) Becky Higginsin blogissa on linkki.

Nelsson kirjoitti...

Kuvasin muuten 11 viimeisintä aukeamaa, mutten uskalla niitä täällä sensuroimatta näyttää. Jos vähän sumrntelisi tekstejä ensin...